Τα ΜΜΕ για 'μας

Πανέτοιμος να κατεβάσει τα ρολά

Για το ποιος είναι ο Ούρκο Πάρντο και ποιο το μέγεθος της προσφοράς του, δεν χρειάζονται αναλύσεις ώστε να αποτυπωθούν.

Τα πεπραγμένα του στον αγωνιστικό χώρο, μιλούν από μόνα τους. Τεράστια η συμβολή του στις εντός και εκτός συνόρων επιτυχίες και δικαίως συγκαταλέγεται στις σπουδαιότερες προσθήκες που έκανε ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια.

Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας, από τη Δευτέρα συμμετέχει και στο δίτερμα, δείχνοντας πως στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ερμή θα είναι πανέτοιμος να υπερασπιστεί εκ νέου την εστία, μετά από ενάμιση μήνα. Μάλιστα, εάν οι προβλέψεις επιβεβαιωθούν, θα είναι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο θα αγωνιστεί στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Οι δύσκολες μέρες έχουν παρέλθει για τον Πάρντο, ο οποίος είχε αποκομίσει πρόβλημα στον ώμο στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου με την Ανόρθωση (4 Μαρτίου), μετά από σύγκρουση με τον Γκονσάλβες. Από τότε, τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε στα πλείστα παιχνίδια ο Διονύσης Χιώτης, ο οποίος παρά το γεγονός πως βγήκε από την «κατάψυξη», σε ορισμένες περιπτώσεις δήλωσε «παρών».

Όπως όλα δείχνουν, όμως, έφτασε η στιγμή για την αλλαγή της σκυτάλης στη θέση του «άσου», σε μια σημαντικότατη καμπή των υποχρεώσεων. Στον ΑΠΟΕΛ, επενδύουν πάρα πολλά στον Πάρντο (χωρίς να μειώνεται ασφαλώς η προσφορά κυρίως του Χιώτη), ιδιαίτερα τώρα που το κάθε λάθος μπορεί να αποβεί και καθοριστικό όσον αφορά στην ευόδωση των στόχων.

Goal

Previous post

Απέναντι στην αστάθεια

Next post

Θα ανακατέψει εκ νέου την τράπουλα