ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Φασουλιώτης: «Το ΑΠΟΕΛ δεν έχει ανάγκη κανέναν – οι παίκτες έχουν ανάγκη το ΑΠΟΕΛ»

Ο παλαίμαχος άσος του Θρύλου, Κώστας Φασουλιώτης μίλησε στην Digital TV και την εκπομπή “Στην Κερκίδα” με τον Αντώνη Κατσαρό, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και την επόμενη μέρα στην Ομάδα μας.

“Ήταν ένα περίεργο και παράξενο πρωτάθλημα με αλλαγή δεδομένων κάθε αγωνιστική. Είναι μια δίκαιη κατάκτηση…”.

΄”Το ΑΠΟΕΛ έκανε κάτι που ξέρει να κάνει από την αρχή της ιστορίας του. Είναι το 29ο πρωτάθλημα…Το ΑΠΟΕΛ είναι πρώτος σε όλα. Τα δύσκολα για το ΑΠΟΕΛ ξεκινάνε τώρα με τα ευρωπαϊκά”.

“Υπήρξε ισοβαθμία με μια εξαιρετική ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Πλέον η ΑΕΚ είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι ένα παράδειγμα για το πως μπορείς να προχωρείς… Συγχαρητήρια σε όλους. Δεν είναι μακριά ο τίτλος για την ΑΕΚ”.

“Χαίρομαι για την δήλωση του προέδρου που είπε ότι δεν θα κάνουμε τα ίδια λάθη του παρελθόντος. Δεν σηκώνουμε τέτοια συμβόλαια στο κυπριακό ποδόσφαιρο…Όποιος παίκτης δεν μπορεί με τα δεδομένα του ΑΠΟΕΛ να πάει στο καλό. Δεν μπορεί να διακινδυνεύουμε το μέλλον των ομάδων για να ικανοποιήσουμε ποδοσφαιριστές με τεράστια συμβόλαια”.

“Το ΑΠΟΕΛ έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, όμως, παίρνουν πάρα πολλά λεφτά για τα δεδομένα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, είδατε τι γίνεται τώρα στην Ανόρθωση, πόσο πολύ είναι τα πράγματα. Το ΑΠΟΕΛ δεν έχει ανάγκη κανέναν ποδοσφαιριστή… Οι παίκτες έχουν ανάγκη το ΑΠΟΕΛ”.

“Δεν μπορεί ένας παίκτης να παίρνει 300 χιλιάδες ευρώ, όσο καλός παίκτης και αν είναι…Θεωρώ ότι το ΑΠΟΕΛ θα μπει στο Conference League. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό”.

Previous post

Την Παρασκευή η ανακοίνωση για Γκαγιέγο και συνεργάτες

Next post

Και η Ρίγα πιθανός αντίπαλος μας