ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Επιφυλασσόμαστε για τις περαιτέρω ενέργειες μας»

Ανακοίνωση της Ομάδας μας σε σχέση με την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, επιλέγει να εφαρμόσει κατά γράμμα τις πρόνοιες των Πειθαρχικών Κανονισμών εναντίον όσων εκπροσωπούν τον ΑΠΟΕΛ ενώ ταυτόχρονα για άλλες ομάδες ή πρόσωπα, οι ποινές δεν είναι ισοβαρείς.

Σήμερα ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλε μία από τις πιο αυστηρές ποινές που υπάρχουν στον πειθαρχικό κανονισμό της ΚΟΠ, εις βάρος του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Ricardo Sá Pinto ενώ δύο μέρες προηγουμένως, για τις παραπομπές εις βάρος του προπονητή της Ανόρθωσης (9β και 9ια) που επιφέρουν ποινές, για τουλάχιστον επιπλέον 5 αγωνιστικές πέραν του αυτόματου αποκλεισμού, επέβαλλε απλά χρηματικό πρόστιμο.

Πέρσι τον Μάρτιο με ακριβώς τις ίδιες παραπομπές (9β και 9ια) ο κ. Βρυωνίδης επέβαλλε ποινές αποκλεισμού 2 αγωνιστικών, από τα γήπεδα σε 3 παράγοντες του ΑΠΟΕΛ.

Θυμόμαστε πολύ καλά και τα περιστατικά, τον Απρίλιο του 2022 όπου και πάλι ο Αθλητικός Δικαστής, τιμώρησε με ποινές αποκλεισμού πέραν των 4 αγωνιστικών, 5 παράγοντες του ΑΠΟΕΛ με ακριβώς το ίδιο κατηγορητήριο όπως δημοσιοποιήθηκε για τον προπονητή της Ανόρθωσης.

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα ως ΑΠΟΕΛ να αποδεχόμαστε την εφαρμογή των ποινών που απονέμεται ισόποσα, σε όλους τους παράγοντες και σε όλους τους προπονητές, που ξεφεύγουν των ορίων, της ορθής συμπεριφοράς.

Ως ΑΠΟΕΛ επιφυλασσόμαστε για τις περαιτέρω ενέργειες μας. Αυτή τη στιγμή το μόνο που προέχει είναι ο αγώνας του Σαββάτου, γι’ αυτό και δε θα προβούμε σε οποιαδήποτε άλλη τοποθέτηση.

Previous post

Έρχεται ο Στοΐλοφ

Next post

Φύσηξε αέρας... κορυφής (photos)