ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τα πεπραγμένα των πρωταθλητών

Η στατιστική απεικόνιση των πεπραγμένων των πρωταγωνιστών προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Ομάδα μας πήρε τον τίτλο με την καθοριστική συμβολή αξιόλογων παικτών που ανέδειξαν την τακτική και την αποτελεσματικότητα της.

Ο Βιντ Μπέλετς, τερματοφύλακας, αποτέλεσε τον τελευταίο κρίκο της άμυνας, συμμετέχοντας σε όλους τους αγώνες της σεζόν, συγκεντρώνοντας 3.578 λεπτά, τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον παίκτη. Η ηρεμία και η σιγουριά του κάτω από τα δοκάρια ήταν απαραίτητες για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μαρκίνιος, ο οποίος με 10 γκολ σε 33 αγώνες, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας. Η οξυδέρκεια και το ένστικτό του στην περιοχή του αντιπάλου ήταν καθοριστικά για την επίτευξη σημαντικών γκολ που σφράγισαν πολλές νίκες.

Στη μεσαία γραμμή, ο Ντάλσιο ξεχώρισε ως παίκτης-κλειδί, με 31 συμμετοχές και 3 γκολ. Η δυναμικότητά του και η δημιουργικότητα ενίσχυσαν τον έλεγχο στο παιχνίδι, φέρνοντας κρίσιμες νίκες.

Από τα πλάγια, ο Ντιεμερσί Εντονγκαλά έδειξε εξαιρετική ταχύτητα και τεχνική, συμμετέχοντας σε 35 παιχνίδια και σημειώνοντας 7 γκολ, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στην επίθεση.

Η συνεργασία των παικτών αυτών, συνδυασμένη με τη γενικότερη συνοχή και πειθαρχία του ρόστερ, οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή. Παράλληλα, η συμβολή παικτών όπως οι Τσεπάκ, Σούσιτς, Βιγιαφάνιες και Κβιλιτάια, ήταν καθοριστική για την κατάκτηση βαθμών σε κρίσιμα παιχνίδια.

Παίκτες όπως οι Κοσταντίνοφ, Ντβάλι, Πέτροβιτς, Σαρφό και Ζέφτε, με πολλές συμμετοχές και σταθερές επιδόσεις, συνέβαλαν με τη σειρά τους στην ομαδική επιτυχία, διατηρώντας υψηλό το επίπεδο ανταγωνισμού. Συνολικά, χρησιμοποιήθηκαν 31 παίκτες στο πρωτάθλημα.

E2e721ff D04e 4b40 B325 8324eb06e2fa

Previous post

«Μια βραδιά για να θυμάσαι» (video)

Next post

Κρέσπο: «Πάντα ΑΠΟΕΛάρα»