ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Κρέσπο: «Πάντα ΑΠΟΕΛάρα»

Αποχαιρέτησε την οικογένεια του Θρύλου μας με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Άνχελ Κρέσπο. Ο Ισπανός αμυντικός χαρακτηρίζει ξεχωριστό το επίτευγμα της κατάκτησης του πρωταθλήματος και ευχαριστεί όλους για τη μεταχείριση που είχε την τελευταία διετία.

Η ανάρτηση του: «Στο σύλλογο, φυσιοθεραπευτές, γιατρούς, καθαρίστριες, σερβιτόρους, όλους τους εργαζόμενους στα γραφεία, αθλητικό διευθυντή, διευθυντή ομάδας, προπονητές, προσωπικό, εργαζόμενους στο κατάστημα, όλους τους συμπαίκτες μου και τον Πρόεδρο, σας ευχαριστώ πολύ για τη μεταχείριση που είχα αυτά τα δύο χρόνια. Πάλεψα κάποιες φορές με δύσκολες καταστάσεις και ήμουν πολύ απαιτητικός. αλλά πιστεύω ότι άξιζε τον κόπο, αυτό που κάναμε ήταν πραγματικά ξεχωριστό! Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου!.

Σε όλους τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ ήρθε η ώρα να πω ευχαριστώ, ευχαριστώ και ευχαριστώ. Από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου σε αυτό το νησί νιώθω άνευ όρων αγάπη από εσάς, ελπίζω και εύχομαι με κάποιο τρόπο να επέστρεψα τόση αγάπη. Θα σας κουβαλάω πάντα στην καρδιά μου, αυτές τις τελευταίες μέρες με κάνατε να αμφιβάλλω για την απόφασή μου, αλλά ήρθε η ώρα να πετάξω σπίτι μου! Πάντα ΑΠΟΕΛΑΡΑ!

Previous post

Τα πεπραγμένα των πρωταθλητών

Next post

Με τον παικταρά Μαρκίνιος μέχρι το 2028