ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Πετρίδης: «Μάξιμουμ 6 προσθήκες και 9.000 διαρκείας»

Οι δηλώσεις του προέδρου, Πρόδρομου Πετρίδη, στο ΡΙΚ, μετά τη γιορτή της ΚΟΠ για τη βράβευση των κορυφαίων της σεζόν 2023-24:

«Ήταν το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα, δίκαια το κατακτήσαμε. Με αγωνιστικά προβλήματα, τιμωρίες, τα γνωρίζετε όλα. Στα πλέι οφ δεν ξεκινήσαμε καλά όμως η επιμονή, η ομαδικότητα και ο κόσμος μάς οδήγησαν στην κατάκτηση του τίτλου.

Για την τεχνική ηγεσία, ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουμε. Θα γίνουν 4-5, μάξιμουμ 6 προσθήκες τουλάχιστον μέχρι το πρώτο ματς. Δεν θέλουμε να κάνουμε τα σφάλματα του παρελθόντος. Εμπιστευόμαστε τον βασικό κορμό, θα ενδυναμώσουμε το ρόστερ. Οποιονθέλουμε φέρνουμε και κρατούμε όμως δεν θα κάνουμε παράλογες κινήσεις. Θα κινηθούμε στα πλαίσια της κυπριακής πραγματικότητα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν γνωρίζετε μπορεί να είναι καλύτεροι από τους γνωστούς. Για τον Ζέφτε, μέχρι 31/5 υπάρχει το περιθώριο για την ρήτρα. Θα πρέπει να έχουμε την υπογραφή του παίκτη, στείλαμε το μήνυμα στην Φλουμινένσε για να εξασκήσουμε το δικαίωμα απόκτησης του παίκτη. Δεν είναι εύκολη περίπτωση, έχουμε κι άλλες λύσεις.

Ο στόχος για τα εισιτήρια διαρκείας είναι να οριστικοποιηθούν το επόμενο διάστημα οι τιμές, θέλουμε να φτάσουμε τις 9.000 διαρκείας, όπως κάναμε ρεκόρ στα εισιτήρια, θέλουμε να σπάσουμε το δικό μας ρεκόρ και στα εισιτήρια διαρκείας.

Previous post

Βραβεύτηκαν Μπέλετς και Εντογκαλά

Next post

Συμφωνίες για ανανεώσεις ή επεκτάσεις συμβολαίων με 7 παίκτες