Ποδοσφαιρο

Ο Νταβίντ Γκαγιέγο στην θέση του Σα Πίντο

Όπως άλλωστε αναμενόταν, ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Ομάδας μας. Ο Πορτογάλος προπονητής θα μας αποχαιρετήσει, παρά το γεγονός πως κατάφερε να μας οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Ισπανός προπονητής, Νταβίντ Γκαγιέγο, που ήταν κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν στην Ανόρθωση.

Ο Ισπανός προπονητής ήρθε πέρσι το καλοκαίρι στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης, με την οποία έπαιξε ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο μέχρι τον Ιανουάριο, έχοντας την ομάδα σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου. Όμως τα πολλά οικονομικά προβλήματα δεν άφησαν τον Γκαγιέγο να ολοκληρώσει την χρονιά επιτυχώς και αποχώρησε τον Μάρτιο.

Το έργο που πάραξε ο Γκαγιέγο στην Ανόρθωση εκτιμήθηκε αρκετά από το ποδοσφαιρικό κοινό της Κύπρου, καθώς με σχετικά ποιοτικά μέτριους ποδοσφαιριστές κατάφερε να παρουσιάσει ένα αξιέπαινο σύνολο που έπαιζε φοβερό ποδόσφαιρο.

Αυτά τα στοιχεία είδαν οι διοικούντες της Ομάδας μας που επέλεξαν τον Ισπανό προπονητή στην κορυφή της λίστας για τον αντικαταστάτη του Σα Πίντο.

 

Previous post

Τα δεδομένα για το νέο ευρωπαϊκό μας ταξίδι

Next post

Σα Πίντο: «Έχουμε μια θέση στην ιστορία στην πιο δύσκολη χρονιά του ΑΠΟΕΛ»