ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Και επίσημα στην εποχή Γκαγιέγο ο Θρύλος μας

Εποχή Νταβίδ Γκαγιέγο και επίσημα από σήμερα για τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ μας με την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας με τον Ισπανό προπονητή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2025.

Ο Γκαγιέγο θα πλαισιώσει την προπονητική ομάδα με τον βοηθό προπονητή Όσκαρ Σουάρες, με τον οποίο συνεργάστηκε και στην Ανόρθωση καθώς και με γυμναστή της επιλογής του, που θα ανακοινωθεί μετά τη σύναψη συμφωνίας.

Η ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον προπονητή David Gallego.

Ο κ. Gallego υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας, μέχρι και τον Μάιο του 2025.

Είναι γεννημένος στις 26/01/1972 και κατάγεται από την Ισπανία. Είναι γνωστός στο κυπριακό κοινό από την πρόσφατη θητεία του στην Ανόρθωση, την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Εργάστηκε επίσης ως πρώτος προπονητής στην Espanyol, την Sporting Gijon και την Ponferradina.

Ο David Gallego θα πλαισιώσει την προπονητική ομάδα με δύο άμεσους συνεργάτες του. Τον βοηθό προπονητή Óscar Suárez, με τον οποίο συνεργάστηκε και στην Ανόρθωση καθώς και με γυμναστή της επιλογής του, που θα ανακοινωθεί μετά τη σύναψη συμφωνίας.

Καλωσορίζουμε τον David Gallego, στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να γράψει το όνομα του στην ιστορία της ομάδας μας, κατακτώντας τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Previous post

Και η Ρίγα πιθανός αντίπαλος μας

Next post

Φέρνει σημαντικές αλλαγές ο Γκαγιέγο