Τα ΜΜΕ για 'μας

Έτσι για το νταμπλ

Το ΑΠΟΕΛ στη φετινή χρονιά ταλαιπωρήθηκε από τους πολλούς τραυματισμούς και όλο αυτό επηρέασε την ομάδα με αγωνιστική αστάθεια που είναι ένας τομέας στον οποίο υπέφερε. Εκεί που έκανε κάποιες καλές εμφανίσεις, σε σύντομο διάστημα ερχόταν η μέτρια και κάποιες φορές άσχημη εμφάνιση που δεν επέτρεψε στην ομάδα να μπει σε μια σταθερά καλή πορεία.

Τόσο ο Τόρστεν Φινκ όσο και οι ποδοσφαιριστές είναι απόλυτα συνειδητοποιημένοι ότι όσο πλησιάζει προς το τέλος η χρονιά, τόσο σημαντικό όπλο θα είναι η σταθερή απόδοση σε ψηλά επίπεδα για να καταφέρουν να υλοποιήσουν τους πρωταγωνιστικούς τους στόχους. Η εμφάνιση κόντρα στην Ομόνοια και το επιβλητικό αποτέλεσμα αποτελεί τον οδηγό για τους αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Με ανάλογες εμφανίσεις και κυρίως με τόσο μεγάλο πάθος που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο, στο ΑΠΟΕΛ είναι σίγουροι ότι θα έχει ιδανικό φινάλε η χρονιά.

Οι ποδοσφαιριστές είναι πεισμωμένοι για να βάλουν την ομάδα σε σταθερά καλή παρουσία και να έχει απόδοση ανάλογη με αυτή που είχε στο ντέρμπι με την Ομόνοια και πιστεύουν ότι αν γίνει αυτό θα καταφέρουν τον Μάιο να υλοποιήσουν το στόχο για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Ο Τόρστεν Φινκ έχει σημαντικό ρόλο να επιτελέσει για να έρθει η πολυπόθητη σταθερότητα στην ομάδα. Έδειξε πάντως ότι στα δύσκολα και ο Γερμανός προπονητής αντέδρασε σωστά, όπως και όλη η ομάδα και πλέον όλοι ρίχνονται στην τελική ευθεία προσδοκώντας στο ιδανικότερο φινάλε της χρονιάς, όπως είχε γίνει και πέρσι όταν το ΑΠΟΕΛ κατέκτησε το νταμπλ.

Κώστας Παναγιώτου sport-fm.com.cy

Previous post

Τριπλό κέρδος…

Next post

Βρήκε (πάλι) τον τρόπο ο «Ντέβι»