Τα ΜΜΕ για 'μας

Οι πολλές επιλογές…

Τα αγωνιστικά δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκαν στο ΑΠΟΕΛ. Το μοναδικό πράγμα που έχει αλλάξει είναι η ώρα έναρξης του αγώνα της Κυριακής με τον Ερμή, με το παιχνίδι να πηγαίνει για τις 17:00 αντί για τις 16:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Ο μοναδικός που είναι εκτός προπονήσεων είναι ο Καρλάο ο οποίος είναι ταυτόχρονα και τιμωρημένος και είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να υπολογίζεται. Βέβαια είναι και ο Πιέρος Σωτηρίου ο οποίος μετά τον τραυματισμό του χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς, ενώ δεν υπολογίζονται ούτε και οι τιμωρημένοι Μοράις, Σέρτζιο και Ντε Βινσέντι.

Αν εξαιρέσουμε τον Σέρτζιο οι υπόλοιπες απουσίες δεν πονοκεφαλιάζουν ιδιαίτερα τον Φινκ καθώς οι επιλογές υπάρχουν. Για το κέντρο της άμυνας τον Καρλάο θα αντικαταστήσει ο Κακά, τον Μοράις στην μεσαία γραμμή μάλλον ο Βινίσιους, ενώ είναι και η επιλογή του Γκόμες, ενώ για τα άκρα προς αντικατάσταση του Ντε Βινσέντι είναι οι επιλογές των Χαραλαμπίδη, Ναφίου, Αλωνεύτη, Εφραίμ, Αλεξάνδρου (ήταν βασικός στο τελευταίο παιχνίδι), ακόμα και ο Σέρινταν αν δεν επιλεγεί για δίδυμο με τον Τζιμπούρ στην επίθεση.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

Μια φορά δεν έπαιξε φέτος ο Μάριο Σέρτζιο στο δεξί άκρο και την θέση του τότε πήρε ο Χριστοφίδης (επαναληπτικός Κυπέλλου με την Ανόρθωση). Το γεγονός αυτό κάνει τον νεαρό ως μια από τις επιλογές για να καλύψει την θέση μιας και απουσιάζει ο Πορτογάλος όμως υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να δούμε ποδοσφαιριστή έκπληξη στην συγκεκριμένη θέση.

Δεν αποκλείεται ο προπονητής να έχει στο μυαλό του κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή που δεν έπαιξε ξανά στην συγκεκριμένη θέση και τον κρίνει ικανό για να παίξει δεξιός μπακ.

**Απομένουν άλλες δυο προπονήσεις, την Παρασκευή το ραντεβού τον ποδοσφαιριστών είναι πρωινό στον Αρχάγγελο ενώ η τελευταία προπόνηση του Σαββάτου με την οποία θα ολοκληρωθεί και η προετοιμασία θα είναι απογευματινή.


Χρίστος Χρίστου sport-fm.com.cy

Previous post

Καλό και κακό

Next post

Απέναντι στην αστάθεια