Τα ΜΜΕ για 'μας

Τι είδε ο Φινκ στο φιλικό…

Πολύ χρήσιμο ήταν το φιλικό του ΑΠΟΕΛ με τη Δόξα στο “Μακάρειο”, όχι μόνο για τον θεατή που είδε αρκετά γκολ, αλλά και (κυρίως) για τον Τόρστεν ΦΟ Γερμανός τεχνικός είχε την ευκαιρία να δει σημαντικούς παίκτες που τελευταία ήταν παροπλισμένοι να αγωνίζονται και παράλληλα μπόρεσε να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται και την ετοιμότητά τους.

Χρειαζόταν αυτό το φιλικό κυρίως γι’ αυτούς τους παίκτες, προκειμένου να έχει μία εικόνα σε… real συνθήκες ο Τόρστεν Φινκ, και να γνωρίζει πόσο μπορεί να τους υπολογίζει στους έξι τελευταίους τελικούς για το πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο.

Ο Βινίσιους ήταν στην αρχική ενδεκάδα του φιλικού και μένει να φανεί αν θα σπάσει το δίδυμο Μοράις-Λάνιγκ. Ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν από τους πιο καταλυτικούς παίκτες του ΑΠΟΕΛ μέχρι το Δεκέμβριο, οπότε και τραυματίστηκε, αλλά από τη στιγμή που επέστρεψε δεν έχει ξαναβρεί τη θέση του στην ενδεκάδα, αν και σε πολλά παιχνίδια η απουσία του ήταν εμφανής.

Βασικός ήταν και ο Στάθης Αλωνεύτης, ο οποίος επανήλθε στη δράση στο ΓΣΖ, μετά από 3,5 μήνες. Ήταν όμως φανερό ότι χρειαζόταν λεπτά στα πόδια του για να ξαναβρεί το ρυθμό του και να… αλωνίζει από αριστερά, αφού είχε μείνει για καιρό εκτός.

Ο Γιώργος Εφραίμ επέστρεψε μετά τον τελευταίο του τραυματισμό και πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι σημαντικό για τον ΑΠΟΕΛ να έχει τον Κύπριο άσο στο φινάλε της σεζόν και ήταν πολύ χρήσιμο το φιλικό και γι’ αυτόν.

balla.com.cy

Previous post

Αυτό που του λείπει

Next post

Τριπλό κέρδος…