Τα ΜΜΕ για 'μας

Αυτό που του λείπει

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο ΑΠΟΕΛ μετά την πολύ καλή εμφάνιση και την επιβλητική νίκη κόντρα στην Ομόνοια και εκείνο που τονίζεται έντονα τα τελευταία 24ωρά είναι ότι το ζητούμενο πλέον για την ομάδα είναι να μπει σε σταθερά καλή παρουσία για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ψηλές απαιτήσεις που έχει η χρονιά.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν μεγάλες δυνατότητες, όμως δεν κατάφεραν να τις βγάλουν σε όλους τους αγώνες, αλλά αποσπασματικά σε κάποιες αναμετρήσεις. Ο Τόρστεν Φινκ καλείται να βρει τη φόρμουλα και να παρουσιαστεί η ομάδα σε ψηλά επίπεδα απόδοσης σε όλους τους αγώνες που απομένουν για να μπορέσει να υλοποιήσει τους ψηλούς στόχους που έχει σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στον αγωνιστικό τομέα η ομάδα προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Ερμή και ο Τόρστεν Φινκ θα δώσει στους ποδοσφαιριστές του ρεπό μόνο την Κυριακή. Για αύριο, Μεγάλο Σάββατο έχει προγραμματιστεί προπόνηση. Από τη Δευτέρα θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ερμή όπου το ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα. Θα είναι εκτός οι τιμωρημένοι Καρλάο, Ντε Βινσέντι, Μοράις και Σέρτζιο και ο προπονητής των «γαλαζοκιτρίνων» ψάχνει για να βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για να καλύψει τα κενά που προκύπτουν.

Κώστας Παναγιώτου sport-fm.com.cy

Previous post

Πρωταθλητές οι 14χρόνοι

Next post

Τι είδε ο Φινκ στο φιλικό...