Ποδοσφαιρο

«Χρειάζομαι περισσότερο ρυθμό και χρόνο»

Πεπεισμένος ότι αυτή τη φορά ο ΑΠΟΕΛ δεν θα επαναλάβει τα λάθη των περασμένων μηνών και θα διατηρηθεί στην κορυφή εμφανίστηκε ο Βινίσιους, μιλώντας στο Balla μετά το παιχνίδι με τον Ερμή. Μίλησε επίσης για την επιστροφή του στην ενδεκάδα μετά από τέσσερις μήνες!

Ο Βινίσιους, λοιπόν, επέστρεψε στην ενδεκάδα μετά από τέσσερις μήνες, αφού ο σοβαρός τραυματισμός του με τον Ερμή, στις 20 Δεκεμβρίου, τον άφησε εκτός για καιρό. «Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στην ενδεκάδα μετά τον τραυματισμό, πήγαν όλα καλά, κάναμε ένα καλό παιχνίδι, πήραμε τη νίκη, αυτό ήταν το σημαντικό. Αισθάνομαι καλά, κατάφερα να αποθεραπευτώ καλά. Προφανώς χρειάζομαι περισσότερο ρυθμό και χρόνο για να είμαι ολοένα και καλύτερα», δήλωσε στο Balla ο Βραζιλιάνος μέσος.

Του επισημάναμε πόσο ανυπόμονα περίμεναν την επιστροφή του και οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ, καθώς είναι από τα κλειδιά της ομάδας, αλλά προτίμησε να σταθεί στο σύνολο. «Ξέρω ότι περίμεναν όλοι την επιστροφή μου, κι εγώ επίσης πρώτα από όλα. Είναι σημαντική για μένα η επιστροφή, αλλά πάνω από όλα είναι η ομάδα και για εμάς όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί, ώστε ο προπονητής να επιλέγει και να παρουσιαζόμαστε δυνατοί», μας είπε.

Για τη νίκη επί του Ερμή και το προσπέρασμα ο Βινίσιους υποστήριξε: “Ήταν σημαντικό να περάσουμε μπροστά. Ελπίζουμε τώρα να μείνουμε στην πρώτη θέση για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε στην κορυφή κι εκεί θέλουμε να μείνουμε, να διατηρήσουμε τη διαφορά, ώστε να είμαστε εμείς πρωταθλητές”.

Πιστός στη… γραμμή ΑΠΟΕΛ, ο Βινίσιους τόνισε ότι η πρόκριση στο Κύπελλο δεν έχει κριθεί παρά το 3-0 επί της Ομόνοιας στον πρώτο ημιτελικό: «Έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε την Ομόνοια, γιατί είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος. Πρέπει να μπούμε δυνατά για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου».

Αναφέρθηκε και στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, κόντρα στην Ανόρθωση στο “Παπαδόπουλος”. «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα, αλλά πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να διατηρήσουμε αυτή τη διαφορά από τους αντιπάλους μας», είπε και κατέληξε: «Οφείλουμε να διατηρήσουμε αυτή την αυτοπεποίθηση, να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που χρειάζεται και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε με θετικά αποτελέσματα».
balla.com.cy

Previous post

Μηνύματα για σοβαρή προσέγγιση

Next post

Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση