Τα ΜΜΕ για 'μας

Οκτώ αγώνες, δύο τίτλοι

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ μετά το χθεσινό ρεπό λόγω Πάσχα. Επιστροφή στη ρουτίνα και ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων, χωρίς άλλη διακοπή πλέον μέχρι και την ολοκλήρωση τόσο του πρωταθλήματος όσο και του κυπέλλου.

Από τις 19 Απριλίου και τον αγώνα με τον Ερμή, μέχρι τις 20 Μαίου ημέρα διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου το ΑΠΟΕΛ έχει την ευκαιρία μέσα σε οκτώ παιγνίδια να διεκδικήσει την κατάκτηση των δύο φετινών τίτλων. Απομένουν άλλα έξι παιγνίδια πρωταθλήματος, ο επαναληπτικός ημιτελικός με την Ομόνοια και με βάση το 3-0 του πρώτου αγώνα, λογικά και ο τελικός της φετινής διοργάνωσης.

Στην ουσία από σήμερα το ΑΠΟΕΛ αρχίζει δουλειά για το τελευταίο αυτό και κρισιμότερο στάδιο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με πρώτη αποστολή τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Ερμή την ερχόμενη Κυριακή.

Μπορεί για τους περισσότερους η αποστολή αυτή να θεωρείται σχετικά εύκολη ή έστω με μικρότερο βαθμό δυσκολίας σε σχέση με τον βασικό αντίπαλο στη διεκδίκηση του τίτλου, το παρελθόν ωστόσο και η προϊστορία των αγώνων κόντρα σε αυτό τον αντίπαλο άλλα λένε…

Είναι ο τρίτος φετινός αγώνας μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Ερμή, με την ομάδα της Αραδίππου να μετρά δύο νίκες, στο σούπερ καπ και στον αγώνα του δεύτερου γύρου. Μην ξεχνάμε και το περσινό πάθημα με τις δύο ήττες και τη δεύτερη μάλιστα στο ΓΣΠ και στους τελευταίους καθοριστικούς αγώνες της δεύτερης φάσης.

Η τωρινή αγωνιστική κατάσταση του Ερμή ασφαλώς και διαφέρει, το γεγονός αυτό όμως δεν θα πρέπει να αποπροσανατολίζει, πολύ περισσότερο να οδηγεί σε υποτίμηση από πλευράς ΑΠΟΕΛ.

Στο τελικό αυτό στάδιο της περιόδου οποιαδήποτε τέτοια λάθη απαγορεύονται. Η αποστολή της ερχόμενης Κυριακής απαιτεί σοβαρότητα και κυρίως ανάλογη εμφάνιση με την τελευταία (στο κύπελλο) πριν την διακοπή λόγω Πάσχα.

Μόνο έτσι θα έρθει το ζητούμενο, μόνο με αυτό τον τρόπο θα συνεχίσει το ΑΠΟΕΛ τη δύσκολη αυτή προσπάθεια σε αυτά τα τελευταία παιγνίδια, με στόχο τη διατήρηση των κεκτημένων της περσινής περιόδου.

24sports.com.cy

Previous post

Το θέλετε;

Next post

Οι αριθμοί «φωνάζουν» πρόκριση