Τα ΜΜΕ για 'μας

Και ο ΑΠΟΕΛ φοβέρα θέλει…

Με την επιστροφή στις προπονήσεις μετά το πασχαλινό ρεπό μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το παιχνίδι με τον Ερμή, την Κυριακή στο ΓΣΠ. Ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν επιτρέπονται πλέον βαθμολογικές απώλειες…

Ο Τόρστεν Φινκ άφησε τους παίκτες του να απολαύσουν τη μέρα του Πάσχα, αλλά από σήμερα τους περιμένει δουλειά για τον πρώτο από τους έξι τελευταίους τελικούς του πρωταθλήματος. Μετά τα τελευταία αποτελέσματα στα πλέι οφ, ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει την πολυτέλεια άλλης γκέλας. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα αποτελεί πισωγύρισμα για τους “γαλαζοκίτρινους”, οι οποίοι οφείλουν να χτίσουν στην εμφάνιση κόντρα στην Ομόνοια για το Κύπελλο και να συνεχίσουν από εκεί και κόντρα στον Ερμή.

Μία εμφάνιση που ήρθε μετά από αρκετή κριτική και “γκάζια”. Κριτική από φιλάθλους και Τύπο, “γκάζια” από τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη και τους οργανωμένους, καθώς αμφότεροι βρέθηκαν σε προπονήσεις μετά την ήττα από την ΑΕΚ και τα… είπαν σε παίκτες και προπονητή.

Μία κριτική που αποδείχτηκε χρήσιμη, αφού… και ο ΑΠΟΕΛ φοβέρα θέλει. Άλλωστε η ποιότητα των παικτών του ουδέποτε αμφισβητήθηκε, αυτό που τέθηκε εν αμφιβόλω ήταν η διάθεσή τους να την δείξουν στον αγωνιστικό χώρο, στην πράξη και όχι στη θεωρία.

Κόντρα στην Ομόνοια οι παίκτες υπενθύμισαν τη δυναμική του ΑΠΟΕΛ, αλλά αν δεν δώσουν συνέχεια και απέναντι στον Ερμή και στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος, θα έχουν κάνει… μία τρύπα στο νερό. Και αν θέλουν και αυτό το πρωτάθλημα, όσο ο κόσμος και η διοίκηση, δεν υπάρχει περιθώριο για πισωγυρίσματα.

balla

Previous post

Συνωστισμός… στον άξονα

Next post

119 μέρες μετά!