Τα ΜΜΕ για 'μας

Συνωστισμός… στον άξονα

Πάνω στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν, το ΑΠΟΕΛ δείχνει να… γεμίζει στον άξονα και ετοιμάζεται για ένα δυνατό «finish», έχοντας ως στόχο την διατήρηση των κεκτημένων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Μοράις (θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι λόγω καρτών) είναι ο γνωστός Μοράις, το… μηχανάκι που ειδικεύεται στο ανασταλτικό κομμάτι και που όταν προωθηθεί, μπορεί να σκοράρει και να κάνει την διαφορά. Ο Λάνινγκ παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερος, μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι με την Ομόνοια πραγματοποίησε ίσως την κορυφαία του εμφάνιση με την γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Ο Βινίσιους επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό στην ενεργό δράση και η προσφορά του στον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στο ΑΠΟΕΛ, δεν χρειάζεται πολλά λόγια για να κατατεθεί. Ο Αρτυματάς μπορεί να βρίσκεται κατά κύριο λόγο στον πάγκο, ωστόσο όσες φορές χρειάστηκε έκανε το καθήκον του και με το παραπάνω.

Τέλος υπάρχει και ο Γκόμες, ο οποίος πρόσφατα πέτυχε και το πρώτο του γκολ με το ΑΠΟΕΛ και μπορεί να προσφέρει τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά.

Σταύρος Παπαδημητρίου kerkida.net

Previous post

Ο θρύλος της ψυχής μου

Next post

Και ο ΑΠΟΕΛ φοβέρα θέλει...