ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Κοντά σε συμφωνία με Μεντόζα

Οι πληροφορίες μας από το μεταγραφικό…παζάρι φέρνουν την Ομάδα μας πολύ κοντά στην ολοκλήρωση άλλης μιας μετεγγραφής. Ο λόγος για τον Χαβιέρ Οσβάλντο Μεντόζα, ακραίο επιθετικό ο οποίος στην περσινή περίοδο αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό.

Σύμφωνα με τα Ελληνικά ΜΜΕ ο Αργεντινός τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με την Ομάδα μας και πολύ πιθανόν μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξει και οριστική κατάληξη του θέματος με τις υπόγραφες στα σχετικά συμβόλαια.

Ο Μεντόζα τα τελευταία δυο χρόνια που βρισκόταν στην ομάδα του Παναιτωλικού ειχε 50 συμμετοχές με 5 τέρματα. Στην τελευταία του χρόνια μέτρησε 29 συμμετοχές και 4 τέρματα.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει θετικότατη άποψη για τον 29χρονο μεσοεπιθετικό και θεωρεί ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στη νέα ομάδα που θα χτίσει ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο Αργεντίνος αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στο αριστερό άκρο της επίθεσης ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και ως «δεκάρι» μιας και μετρά αρκετές συμμετοχές στην καριέρα και στην εν λόγω θέση. Επιπρόσθετα μετρά και ένα σημαντικό αριθμό συμμετοχών και ως δεξί εξτρέμ.

Με λίγα λόγια πρόκειται για ένα πολυεργαλείο που μπορεί να βοηθήσει αρκετά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Από τις πληροφορίες που αλιεύσαμε από το διαδίκτυο, φαίνεται ποδοσφαιριστής με άριστη τεχνική, γρήγορος και πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός.

Διαθέτει μάλιστα φαρμακερό αριστερό πόδι με το οποίο μπορεί να απειλήσει από αρκετά μακριά.

Επίσης, στον Παναιτωλικό ήταν ο κύριος εκτελεστής στις στημένες φάσεις.

 

Previous post

Ίλιεφ: «Θα γεμίσουν το γήπεδο...»

Next post

Ήρθε ο Μπέλετς και πάει το πρωί στον «Αρχάγγελο»