Ποδοσφαιρο

Ίλιεφ: «Θα γεμίσουν το γήπεδο…»

Δηλώσεις σε Μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Ίλιαν Ίλιεφ με αφορμή την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ομάδα μας και την Μπότεφ Πλόβντιβ.

Δεν θέλησε να μιλήσει για πιθανότητες, ωστόσο… προειδοποίησε τους συμπατριώτες του για το παιχνίδι στο ΓΣΠ, το οποίο όπως είπε δεν θα είναι εύκολο, αφού όπως είπε, οι οπαδοί της Ομάδας μας αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο.

Όσα δήλωσε ο Ίλιαν Ίλιεφ:

«Δεν μπορώ να μιλήσω για πιθανότητες. Ο ΑΠΟΕΛ έχει πολλούς ξένους παίκτες και παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, όπως και η Μπότεφ. Θα είναι ελκυστικό και ενδιαφέρον ματς για τους οπαδούς. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα γεμίσουν το γήπεδο και σίγουρα δεν θα είναι εύκολο για την Μπότεφ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Θα είναι όμως σίγουρα ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Δεν μπορώ να διακρίνω και να μιλήσω για τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ. Είμαι επαγγελματίας και αφοσιωμένος στην ομάδα μου».

«Η σεζόν ήταν καλή για έναν νεαρό παίκτη όπως εμένα, γίναμε πρωταθλητές. Νομίζω συνήθισα το ποδόσφαιρο στην Κύπρο. Έχω ήδη αφομοιωθεί και η δεύτερη μου χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερη. Όλες οι ομάδες εδώ παίζουν επιθετικά και υπάρχουν χώροι. Οι ξένοι είναι περισσότεροι, οπότε είναι δύσκολο να κρίνω αν παίζουν στην Κύπρο ή στη Βουλγαρία πιο γρήγορα. Όπως και να έχει όμως υπάρχουν αρκετοί έμπειροι ποδοσφαιριστές που πέρασαν από σπουδαία πρωταθλήματα».

Previous post

Τρέχουν σε πολύ ψηλές εντάσεις οι βούλγαροι

Next post

Κοντά σε συμφωνία με Μεντόζα