ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ήρθε ο Μπέλετς και πάει το πρωί στον «Αρχάγγελο»

Ο Βιντ Μπέλετς έφτασε απόψε στην Κύπρο και αύριο Τρίτη θα πάει στο προπονητικό μας κέντρο «Αρχάγγελος» για να ανακοινωθεί και να προπονηθεί.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή πιστεύει ότι ο Σλοβένος διεθνής είναι η καλύτερη λύση υπό τις περιστάσεις, αφού διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να προσφέρουν την ασφάλεια και να εμπνεύσουν σιγουριά στην αμυντική γραμμή.

Η καλύτερη χρονιά του Μπέλετς ήταν η προπέρσινη (2021), όταν ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Σαλερνιτάνα που κέρδισε την άνοδο της στη SERIE A. O Σλοβένος έκανε ρεκόρ καριέρας με 34 συμμετοχές με την ομάδα του να έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα με 34 γκολ παθητικό.

Ο Μπέλετς θ’ αρχίσει από αύριο δουλειά προκειμένου να είναι πανέτοιμος για τους αγώνες (20 καΙ 28 Ιουλίου), με τη Μπότεβ Πλόβντιβ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Είναι ένας τερματοφύλακας ψηλού επιπέδου, εν ενεργεία διεθνής που μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στην υλοποίηση των νέων στόχων μας.

Ο Σκουφέτ ψάχνει…

Στον «Αρχάγγελο» θα συναντήσει και τον Σιμόνε Σκουφέτ ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά και μέχρι να βρει ομάδα θα είναι κανονικά στις προπονήσεις.

Υπάρχει πάντως η θέληση και από τις δύο πλευρές για να αποχωρήσει ο Ιταλός και να συνεχίσει σε ομάδα που θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας.

Previous post

Κοντά σε συμφωνία με Μεντόζα

Next post

Aιματολογικές εξετάσεις