ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Πετεβίνος: «Δεδομένη η ποιότητα αλλά»

Το παιχνίδι στην Γερμανία έχει τελειώσει και η Ομάδα μας κατάφερε για ακόμη μια φορά να εκπλήξει τους πάντες. Πλέον όμως όλοι μας επικεντρωνόμαστε στον αγώνα κόντρα στην Πάφο. Ένας αγώνας στον οποίο θα πρέπει να δούμε ένα καλό ΑΠΟΕΛ για να πάρουμε το τρίποντο. Στο πλαίσιο αυτό αλλά και όχι μόνο ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Αναλυτικά:

Για την ισοπαλία στη Γερμανία:

«Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής έκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Νομίζω το αποτέλεσμα στο Ντόρτμουντ συγκαταλέγεται στο κορυφαία της ιστορίας μας, αν αναλογιστούμε και το μέγεθος. Είχαμε πολλά προβλήματα αλλά κανείς δεν θυμάται τις απουσίες και τα προβλήματα και όλοι θυμούνται τους ποδοσφαιριστές».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα:

«Ότι υπάρχουν κάποια δεδομένα τα οποία υφίστανται πριν και μετά από κάθε αγώνα είναι αυτά που καθορίζουν και την ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Δεν κρυβόμαστε πίσω από τη πραγματικότητα στο Κυπριακό Πρωτάθλημα. Είναι οι παράμετροι των τραυματισμών και της εξάντλησης των ποδοσφαιριστών και ο στόχος ήταν να πάρουμε την ουσία, κάτι που δεν έγινε. Αν κάποιος δει και τα τελευταία χρόνια με τις παραμέτρους είναι ξεκάθαρο πως μέχρι τον Δεκέμβρη κυνηγάς την ουσία. Είναι γεγονός πως φέτος δεν έχουμε συνδυάσει την επάνοδο μας από την Ευρώπη στο πρωτάθλημα με την ουσία. Όλοι προσπαθούν χωρίς όμως πρακτικά να μπορούμε να έχουμε τα αποτελέσματα. Όμως επειδή ο εγωισμός του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ ψηλά και η ποιότητα δεδομένη είχα πει πως ο ΑΠΟΕΛ του πρωταθλήματος δεν είναι ο ΑΠΟΕΛ. Αυτό έχει μια φιλολογική προσέγγιση και πρέπει να φανεί στο γήπεδο. Ακολουθεί ο αγώνας με την Πάφο και θέλουμε τη νίκη»

Για τον Μιλάνοφ και το μέλλον του:

«Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση. Το πιο φρόνιμο που έχουμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να περιμένουμε. Ο ποδοσφαιριστής θα πάει στην Βαρκελώνη και θα τον εξετάσει και πάλι. Είχε μείνει εκεί για περίπου ένα μήνα. Το θέμα με τον Μιλάνοφ που ξεκίνησε το καλοκαίρι, με τον Μιλάνοφ να πηγαίνει στη Γερμανία σε ένα από τους καλύτερους γιατρούς για τα γόνατα και μετά στη Βαρκελώνη. Και οι δυο είχαν πει πως πρέπει να συνεχίσει με συντηρητική αγωγή και τώρα περιμένουμε ξανά τα αποτελέσματα. Όμως δεν είναι μόνο ο Μιλάνοφ αλλά έχουμε χάσει ακόμη δυο ποδοσφαιριστές για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι ο Βάτερμαν και ο Νικόλας Ιωάννου που πέρυσι ήταν από τους πολυτιμότερους».

Για τον Μπόι Βάτερμαν:

«Δεν υπάρχει απάντηση ακριβής σε αυτό. Δεν μπορεί κάποιος να πει είναι τρεις μήνες, τέσσερις ή πέντε μήνες. Όπως δεν μπορεί να πει κάποιος και για τον Νικόλα Ιωάννου. Ο Μπόι Βάτερμαν είναι εκτός από τρεις μέχρι πέντε μήνες εκτός αλλά είναι και τερματοφύλακας. Δεν υπάρχει απάντηση».

Για τον Πέρεθ:

«Ένας τερματοφύλακας του επιπέδου του Πέρεθ που έχει αγωνιστεί στην Πριμέρα είναι απόλυτα λογικό ότι μπορεί να προσφέρει όταν είναι έτοιμος. Το ερώτημα ήταν αν μπορούσε να βοηθήσει. Το θετικό για τον ίδιο είναι πως από τότε που έμεινε χωρίς συμβόλαιο δεν άφησε τον εαυτό του να αδρανοποιηθεί και έκανε προπονήσεις με πιο μικρές ομάδες. Και τελικά δικαιώθηκε καθώς τώρα βρίσκεται στην ομάδα μας και αγωνίστηκε στο κορυφαίο επίπεδο. Αυτοί που τον επέλεξαν ήξεραν την ποιότητα του».

Για τον αν υπάρχει περίπτωση να μην βρίσκονται στο ρόστερ μετά τον Γενάρη οι Μιλάνοφ και Βάτερμαν:

«Αν τον Γενάρη ο Μπόι θα είναι καλά σημαίνει πως θα μπορεί να εγγραφεί, αν όχι δεν θα μπορεί. Για τον Μιλάνοφ δεν ξέρουμε ακόμη το τι θα γίνει. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να γράφουμε διάφορα, αλλά δεν είμαστε γιατροί. Πρέπει να αποφεύγουμε εμείς που δεν είμαστε ειδικοί να συζητάμε. Είναι το ίδιο με τον Καβενάγκι ο οποίος όμως το είχε σε πολύ μεγαλύτερο

Previous post

Αντι-Μιλάνοφ η προτεραιότητα του Γενάρη

Next post

Μοράις: «Ναι θα πάρουμε το πρωτάθλημα!»