Ultras

ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ –Λεμεσού: Στις επάλξεις από το 1993

Η φλόγα του ΑΠΟΕΛισμού στη Λεμεσό είναι αναμμένη εδώ και 20 χρόνια. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της Λεμεσού ιδρύθηκε στις  5 Απριλίου το 1993. Από τότε και μέχρι ο Σύνδεσμος λειτουργεί κανονικά και στηρίζεται εμπράκτως από όλους τους Λεμεσιανούς ΑΠΟΕΛίστες. Τα προηγούμενα χρόνια ο Σύνδεσμος δεχόταν αρκετές κακόβουλες επιθέσεις, όμως οι ΑΠΟΕΛίστες της Λεμεσού δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν τον αγώνα τους. Πρόεδρος του Συνδέσμου είναι ο Πέτρος Γεωργίου. Τα εγγεγραμμένα  μέλη του Συνδέσμου είναι πάνω από 200 και συνεχώς αυξάνονται. Οι πιο πολλοί ίσως να μην το πιστεύουν όμως στη Λεμεσό υπάρχουν δύο με τρεις χιλιάδες ΑΠΟΕΛίστες που η πλειοψηφία τους ακολουθεί τον Θρύλο σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζεται.

Οι Λεμεσιανοί ΑΠΟΕΛίστες έχουν καθημερινά ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο αφού βρίσκονται σε μια πόλη όπου η πλειοψηφία των οπαδών  των υπόλοιπων ομάδων είναι φανατικοί αντιαποελίστες, ενώ υπάρχουν και αρκετοί οπαδοί της Ομόνοιας. Πρέπει λοιπόν να έρθουν κοντά στο Σύνδεσμο όλοι οι Λεμεσιανοί ΑΠΟΕΛίστες για να στηρίξουν τη τεράστια προσπάθεια που γίνεται.

Να υπενθυμίσουμε ότι ετοιμάζεται το νέο οίκημα του Συνδέσμου στον Άγιο Αθανάσιο και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν τα εγκαίνια. Η εγγραφή μέλους στο Σύνδεσμο της Λεμεσού είναι 20 ευρώ και μαζί υπάρχει δώρο και μια φανέλα του Συνδέσμου.

Ο ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού έχει να επιδείξει μια τεράστια προσφορά. Ένα χρόνο μετά την ίδρυση του, το 1994, οι υπεύθυνοι του Συνδέσμου ίδρυσαν Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό. Οι ακαδημίες ήταν υπό την ευθύνη του ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού μέχρι το 2000 και από την επόμενη χρόνια μέχρι και σήμερα οι ακαδημίες τις Λεμεσού είναι υπό την ευθύνη της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ. Ο ΣΥ.ΦΙ. της Λεμεσού βοήθησε αρκετές φορές το σωματείο του ΑΠΟΕΛ οικονομικά, διοργανώνοντας διάφορες εκδηλώσεις.

Το έργο του Συνδέσμου είναι δύσκολο καθώς η πλειοψηφία των οπαδών της πόλης είναι αντιαποελίστες

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος: Πέτρος Γεωργίου

Αντιπρόεδροι: Αντρέας Κωνσταντίνου, Αντρέας Γιαννίταης

Γραμματέας: Νίκος Χατζησάββας

Ταμίας: Αντρέας Πιερίδης

Μέλη: Αντώνης Μαυρουδής, Αντρέας Σωφρονίου, Μάριος Σωφρονίου, Αυγουστίνος Ματσούδιας, Πολίνα Παναγή, Σκεύη Γρηγορίου, Αντρέας Τένγκας, Γιώργος Κουδουνάς, Βασίλης, Λίνος, Μαριάννα, Κούλλης Γαβριήλ, Χριστόφορος, Σόλων Κουσετής, Χρίστος Καρκαντάς, Ματθαίος Ματθαίου, Αντώνης Γιακουμή, Δημήτρης Κωνσταντίνου

Previous post

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ – Πάφου: 14 χρόνια στην πρώτη γραμμή

Next post

Οι Partidarios του Παλαιομετόχου