Ultras

Οι Partidarios του Παλαιομετόχου

Το Fan Club APOEL PARTIDARIOS έχει δημιουργηθεί με σκοπό να φέρει κοντά φίλους του ΑΠΟΕΛ που ζουν στο Παλαιομέτοχο και τα γύρο χωριά. Πέραν του 65% στην Περιφέρειας Παλαιομετόχου υποστηρίζει τον ΑΠΟΕΛ που για τους οπαδούς του εκεί είναι οικογένεια, αρρώστια, τρόπος ζωής. Γι αυτό μια μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ από το Παλαιομέτοχο και τα γύρω χωριά διαπίστωσαν ότι η περιφέρεια χρειάζεται αυτό το Fan Club και έτσι αποφάσισαν να ιδρύσουν την ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΠΟΕΛ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΑΛΑΙΟΜΕΤΟΧΟΥ. Έκαναν όλες τις νόμιμες διαδικασίες, καταρτίστηκαν σε σώμα και έπιασαν δουλειά. Η Λέσχη Φιλών έχει σκοπό να φέρει κοντά όλους τους φίλους του ΑΠΟΕΛ της περιφέρειας Παλαιομετόχου ανεξαρτήτου ηλικίας. Το Παλαιομέτοχο είναι η μεγαλύτερη κοινότητα στη Κύπρο και έχει τους περισσότερους  οπαδούς του ΑΠΟΕΛ από οποιοδήποτε άλλη. Μαζί με τις άλλες κοινότητες της περιφέρειας (Κοκκινοτριμιθιά, Αγίοι Τριμιθιάς, Μένοικο, Ακάκι, Μάμμαρι και Δένεια) αποτελεί την πιο δυνατή ομάδα κοινοτήτων σε οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Με αυτή την λογική η περιφέρεια Παλαιομετόχου χρειαζόταν ένα οργανωμένο σύνολο για αυτούς τους οπαδούς, για αυτή την αγάπη μας. Η ιδέα αγκαλιάστηκε ζεστά από όλους.

Ισπανική προέλευση

Όσον αφορά στην ονομασία του Fan Club, πολλοί μας ρωτούν τι σημαίνει η λέξη PARTIDARIOS και από πού την πήραν. Είναι ισπανική και σημαίνει υποστηρικτές, όπως supporters στα αγγλικά. Το όνομα PARTIDARIOS αποφάσισαν να δώσουν στο Fan Club οι νεαροί του χωριού οι οποίοι έφτιαξαν και ένα μεγάλο πανό το οποίο αναρτιέται σχεδόν σε όλους τους αγώνες του ΑΠΟΕΛ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στη διεύθυνση του Timesquare Café/Creperie στο Παλαιομέτοχο για την προθυμία τους να στεγάσει το Fan Club χωρίς δεύτερη σκέψη. Εκεί μαζεύονται οι ΑΠΟΕΛίστες για να παρακολουθούν αγώνες όταν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούν να είναι στο γήπεδο, όπως έγινε και στο τελευταίο ντέρμπι με την Ομόνοια. Στο Fan Club θα οργανώνονται, γιορτές, πάρτι, διαγωνισμοί, εκδηλώσεις και προβολές ντοκιμαντέρ δραστηριοτήτων που έχουν σχέση με τον ΑΠΟΕΛ. Τα μέλη μπορούν να αποτείνονται στο Fan Club για οποιαδήποτε βοήθεια όπως:  διευκόλυνση στην αγορά και παραλαβή εισιτηρίων για αγώνες του ΑΠΟΕΛ μέσω του διαδικτύου, συμμέτοχη στην οργάνωση ταξιδιών  με την ομάδα στο εξωτερικό κ.α.

Διάφορες ηλικίες

Στο Fan Club κάποιος μπορεί να συναντήσει άτομα διάφορων ηλικιών: παιδιά, μαθητές αγόρια και κορίτσια, φοιτητές, ενήλικες, οικογενειάρχες. Η προσπάθεια είναι να τους διαπαιδαγωγήσουν να μένουν μακριά από βίαιες συμπεριφορές, τα ναρκωτικά, χουλιγκανισμούς ή άλλες συμπεριφορές που θα ήταν καταστροφικές γι αυτούς και την ομάδα.

Η διεξαγωγή όλων των δραστηριοτήτων γίνεται με σεβασμό και σε συνεννόηση πάντοτε με την σύμφωνη γνώμη του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ.

Μέλη από παντού

μέλη προέρχονται εκτός από το Παλαιομέτοχο και από άλλες περιοχές όπως Αγίοι Τριμιθιάς, Ακάκι, Μένοικο, Περιστερώνα, Γέρι, Αρχάγγελος, Δευτερά, Λακατάμια, ακόμα και από περιοχές της μητέρας πατρίδας, όπως Θεσσαλονίκη και Βόλος.

Έχει αναρτηθεί ήδη η ιστοσελίδα www.apoelpartidarios.com όπου όλοι μπορούν να ενημερώνονται και να επικοινωνούν με τους υπεύθυνους για διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα και το Fan Club.

FAN CLUB PARTIDARIOS

Τηλ: 97807858, 97807868

www.apoelpartidarios.com

email: [email protected]

facebook:www.facebook.com/apoelpartidarios

twitter:@apoelpartidario

youtube: www.youtube.com/apoelpartidarios

Previous post

ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ –Λεμεσού: Στις επάλξεις από το 1993

Next post

Το CHAOS CLUB, το σπίτι των Πορτοκαλί στην Αθήνα!