ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Η πίεση στους λεμεσιανούς

Η ομάδα μας βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο στις τελευταίες αγωνιστικές όμως κατάφερε να διαχειριστεί την πίεση, να εκμεταλλευτεί τις απώλειες του Απόλλωνα και να σκαρφαλώσει στην κορυφή μετά από αρκετό καιρό.

Το πλεονέκτημα των δυο βαθμών δεν λέει κάτι. Υπάρχουν ακόμη πέντε τελικοί και η ομάδα μας θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή σε όλους τους εναπομείναντες αγώνες για να καταφέρει να κόψει πρώτη το νήμα.

Η πίεση έχει μεταφερθεί στο στρατόπεδο του Απόλλωνα. Οι λεμεσιανοί βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, ίσως για πρώτη φορά στη φετινή χρονιά. Είμαστε περίεργοι να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση τους, εδώ θα φάνει αν έχουν τσαγανό να αντέξουν μέχρι το τέλος. Ο ΑΠΟΕΛ έχει αποκτήσει σαφέστατο ψυχολογικό πλεονέκτημα έναντι του βασικού του αντίπαλου και αυτό ίσως να είναι πιο σημαντικό ακόμα και από το αβαντάζ των δυο βαθμών.

Οι λεμεσιανοί έχουν χάσει το μπούσουλα και προσπαθούν να δικαιολογηθούν απέναντι στον κόσμο τους. Η Ομόνοια τους έκανε να μοιάζουν σαν μια μικρή ομαδούλα στο παιχνίδι του Σαββάτου. Προσπάθησαν να δικαιολογήσουν την ήττα επικαλούμενοι τις πολλές απουσίες που είχε η ομάδα τους. Εμείς τι να πούμε δηλαδή; Σε κανένα αγώνα πρωταθλήματος δεν είχαμε λευκό ιατρικό δελτίο, πάντα μας έλειπαν 6 και 7 ποδοσφαιριστές, όμως αυτό δεν αποτελούσε καμία δικαιολογία για μας.

Ανυπομονούμε να έρθουμε μέσα στην 2η μας έδρα (Τσίρειο) και να σας ρεζιλέψουμε. Ανυπομονούμε για το πάρτι που θα κάνουμε μέσα στην πόλη σας. Θα γκρεμίσουμε τις όποιες ελπίδες έχετε για τον τίτλο μέσα στο σπίτι σας, μπροστά από τον κόσμο σας, αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση!

Εμείς σας δώσαμε το δικαίωμα να διεκδικείτε το πρωτάθλημα μέχρι τώρα και εμείς θα φροντίσουμε να σας στείλουμε πρόωρα για διακοπές. Οι χάρες και τα «δώρα» έχουν τελειώσει. Ο ΑΠΟΕΛ έχει τη δυνατότητα να πάρει το μάξιμουμ των βαθμών στα πέντε τελευταία παιχνίδια και να τελειώσει πρόωρα την υπόθεση «τίτλος».

Previous post

Ζορίζεστε;

Next post

Σαν... όνειρο η Ρόζι!