ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Του βάζει δύσκολα

Η απόδοση που έχει ο Αντρέας Κατσιαντώνης στα τελευταία παιχνίδια «αναγκάζει» τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να τον έχει ψηλά στην λίστα για την εντεκάδα του ντέρμπυ.

Ο νεαρός που πήρε φανέλα βασικού στους αγώνες με Ολυμπιακό και Νέα Σαλαμίνας, έδειξε ωριμότητα και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ευκαιρία που πήρε. Παίζοντας σαν δεύτερος επιθετικός αλλά και στο αριστερό φτερό της επίθεσης ο Κατσαντώνης δεν βοήθησε μόνο στο επιθετικό αλλά και στο ανασταλτικό κομμάτι. Ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει την ομάδα μας με τον Ελλαδίτη προπονητή στον πάγκο, είναι η συνεχείς πίεση και μόλις χαθεί η μπάλα γίνετε προσπάθεια ανάκτησης της κατοχής.

Ο Κατσιαντώνης έχει συνεχή τρεξίματα πράγμα που θέλει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και ο 21χρονος ξέρει καλά ότι εάν θέλει να υπολογίζετε πρέπει να τηρεί κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή του. Η αγωνιστική συνέπεια όχι μόνο του Ανδρέα Κατσιαντώνη αλλά όλων των νεαρών που είναι στο ρόστερ της ομάδας θα έχει τεράστια οφέλη για την νέα χρονιά που θέλοντας και μη θα έχει μειωμένο προϋπολογισμό έτσι θα πρέπει να πάρουμε πολύ περισσότερα από τα δικά μας παιδιά.

@orangeWOLF

Previous post

Σάβιτς «Τότε ξεκίνησε η... κόλαση μου»

Next post

Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα