ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Σάβιτς «Τότε ξεκίνησε η… κόλαση μου»

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδα μας Βούγιαντιν Σάβιτς που έχει δοθεί σαν δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στην Olimpija Ljubljana έκανε δηλώσεις στη vesti-online.com.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την εμπειρία του στην Κύπρο και τόνισε ότι ακόμα και τώρα που θα πάει δανικός το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του θα το καλύψει ο ΑΠΟΕΛ

“Πρόσφατα, ο Nenad Jestrović επικοινώνησε μαζί μου και με ρώτησε για το ενδεχόμενο να πάω δανεικός στην Olimpija, σε μία ομάδα που παλεύει για τον τίτλο. Συμφώνησα αμέσως επειδή είχα μια πολύ δύσκολη περίοδο στο AΠΟΕΛ. Αν και, πρέπει να παραδεχθώ ότι στην πρώτη σεζόν ήταν πολύ ωραία. Η Κύπρος είναι ιδανική για οικογενειακή ζωή, τόσο λόγω του κλίματος όσο και των συνθηκών. Παίξαμε στο Europa League, περάσαμε από τους ομίλους.
Όλα ήταν όπως θα έπρεπε μέχρι την εμφάνιση του κορωνοϊού. Τότε ξεκίνησε η… κόλαση μου στην Κύπρο. Δεν συμφώνησα για μείωση του μισθού μου, πιο συγκεκριμένα – το έκανα τους πρώτους τρεις μήνες, στην αρχή της πανδημίας. Ωστόσο, δεν μπορούσα να συμφωνήσω για περαιτέρω μείωση, καθώς είχα συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια εκείνη τη στιγμή. Είναι ένα μεγάλο ποσό και πραγματικά δεν μπορούσα να συμφωνήσω. Το Μάρτιο, το πρωτάθλημα διακόπηκε και όταν επιστρέψαμε το καλοκαίρι – τέθηκα εκτός ομάδας. Γυμναζόμουν σε διαφορετικές ώρες από τους υπόλοιπους. Ήμουν περισσότερο στο γυμναστήριο παρά στο γήπεδο.
O δανεισμός θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της σεζόν και έχω άλλη μια χρονιά με το ΑΠΟΕΛ. Θα δούμε τι θα συμβεί μετά τη λήξη του δανεισμού, γιατί πραγματικά δεν βλέπω τον εαυτό μου σε αυτό το κλαμπ. Δεν μπορούν να με πληρώσουν, έχω τον υψηλότερο μισθό στην ομάδα και απλώς μου ζήτησαν να προσπαθήσω να βρω ένα νέο κλαμπ για το καλοκαίρι. Τώρα θα πληρώσουν το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου, η Olimpija μικρότερο, έτσι ώστε να μπορώ να πάω κάπου το καλοκαίρι χωρίς κόστος”.

Previous post

Μάριος Ηλία : Δυστυχώς ήρθαν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Next post

Του βάζει δύσκολα