Ποδοσφαιρο

Θίχτηκε ο εγωισμός τους;

Η Ομάδα μας παρουσιάστηκε για ακόμα ένα παιχνίδι κατώτερη των περιστάσεων και το γεγονός ότι η ήττα ήταν από τους χόχους έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία.

Οι ποδοσφαιριστές αμφισβητούνται συνεχώς και έχουν ένα έξτρα λόγο να αποδείξουν ότι μπορούν να προσφέρουν (όσο μπορούν τουλάχιστον). Αυτό που προκαλεί την μεγαλύτερη αντίδραση από τον κόσμο της ομάδας είναι το γεγονός ότι μπορεί να μην υπάρχει η ποιότητα που απαιτείται στους παίχτες αλλά οι ίδιοι δεν αποδίδουν στο 100%. Αυτό είναι πολύ χειρότερο. Ένας μέτριος ποδοσφαιριστής αποδίδοντας στο 100% των δυνατοτήτων του μπορεί να φανεί χρήσιμος αλλά αν αποδίδει στο 50% τότε αυτομάτως είναι σαν να απουσιάζει από το γήπεδο.

Με τα πιο πάνω κατά νου πάμε να αντιμετωπίσουμε τους χόχους την Τετάρτη. Οι ποδοσφαιριστές μας αν σέβονται τους ίδιους τους εαυτούς τους θα παρουσιάσουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτήν που είδαμε το Σάββατο. Τέτοιες εμφανίσεις δεν κάνουν μόνο ζημιά στην ομάδα αλλά και σε αυτούς. Όσο παρουσιάζουν αυτή την απαράδεχτη αγωνιστική εικόνα τόσο κατεβαίνουν οι μετοχές τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Άρα αν δεν τους αφορά ο ΑΠΟΕΛ και η ζημιά που έπαθε αυτή τη χρονιά σίγουρα πρέπει να τους αφορά η καριέρα τους.

Με βάση τα πιο πάνω, η λογική λέει ότι, οι ποδοσφαιριστές μας με πληγωμένο τον εγωισμό τους θα προσεγγίσουν τον αγώνα της Τετάρτης με μοναδικό στόχο να πάρουν την νίκη και να θέσουν τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Previous post

Σκούπα

Next post

Για πιο 3-5-2 μιλάμε;