Ποδοσφαιρο

Σκούπα

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης διατηρεί συμβόλαιο με την Ομάδα μας και για την νέα χρονιά. Είναι παραδεχτό ότι το φετινό ρόστερ του ΑΠΟΕΛ είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και όσο και να το θέλουμε η βαριά κι ασήκωτη φανέλα του ΘΡΥΛΟΥ δεν μπορεί να κυριαρχήσει μόνη της.

Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όπου και να μας βρει αυτή, είναι δεδομένο ότι ο Ελλαδίτης κόουτς θα προβεί σε μεγάλη εκκαθάριση διώχνοντας όσους δεν μπορούν να προσφέρουν και φέρνοντας άλλους που θα είναι άξιοι να αγωνίζονται σε αυτή  την ιστορική ομάδα. Υπάρχουν ελλείψεις σε όλες τις γραμμές ειδικά στην άμυνα. Κανένας κεντρικός αμυντικός δεν εμπνέει την απαιτούμενη εμπιστοσύνη. Στα άκρα της επίθεσης ενώ υπάρχει πλειάδα επιλογών δεν υπάρχει η ποιότητα των προηγούμενων χρόνων ενώ στην κορυφή της επίθεσης επιφυλασσόμαστε να δούμε μέχρι που μπορεί να προσφέρει ο Τζο Γκάρνερ χωρίς ωστόσο να υπάρχει μια ποιοτική εναλλακτική.

Τα εγκληματικά λάθη που έγιναν το καλοκαίρι αποδείχτηκαν ικανά να μας θέσουν εκτός στόχων από νωρίς με αποκορύφωμα να μείνουμε εκτός εξάδας και να διεκδικούμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω κυπέλλου με τις πιθανότητες να τα καταφέρουμε να μην είναι με το μέρος μας όσο έχουμε αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο. Ο αγώνας της Τετάρτης είναι ο πιο σημαντικός της χρονιάς μέχρι τον επόμενο και η προχθεσινή εμφάνιση απαγορεύεται να επαναληφθεί.

Πορτοκαλί Τιμωρός

Previous post

Με Ενσούε στο ντέρμπι

Next post

Θίχτηκε ο εγωισμός τους;