Ποδοσφαιρο

Θα προσπαθήσουμε με την διοίκηση να δυναμώσουμε την ομάδα

Κανένα παράπονο δεν είχε τακτικά και από την Ομάδα, ο προπονητής μας, Σωφρόνης Αυγουστή. Είχε όμως σε ατομικό επίπεδο παράπονα, τα οποία θα λυθούν στον Αρχάγγελο, όπως είπε.

Όσα δήλωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή:

Αρχικά είπε: «Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετά γκολ. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μας όμως αυτά τας παιχνίδι κρίνονται στις λεπτομέρειες. Σήμερα όλες οι λεπτομέρειες δεν ήταν μαζί μας. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες.. Σήμερα ήρθαμε και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Πληρώσαμε κάποια λάθη μας, σίγουρα αυτό δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να συνεχίσουμε για το επόμενο παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες γιατί έκαναν μεγάλη προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο Απόλλων ήταν αποτελεσματικός σε όλες τις φάσεις, συγχαρητήρια για τη νίκη του. Ήταν ένα ντέρμπι από δυο πολύ καλές ομάδες, συνεχίζουμε. Πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα και το παιχνίδι με την Ανόρθωση που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι κρίμα, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από εσάς που να μην είδε μια εξαιρετική ομάδα. Ο αντίπαλος χτύπησε στα σημεία και πήρε τους τρεις βαθμούς και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ότι λάθη κάναμε στο σημερινό παιχνίδι, τα πληρώσαμε.

Να τελειώσει η χρονιά, να δούμε τις αδυναμίες και να δυναμώσουμε την ομάδα την νέα χρονιά. Τώρα ο στόχος μας είναι η νίκη με την Ανόρθωση. Θα προσπαθήσουμε με την διοίκηση να δυναμώσουμε την ομάδα».

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντική η επόμενη αγωνιστική γιατί παίζουμε στην έδρα μας με ένα αντίπαλο που μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τη νίκη, είναι σημαντικό επειδή ξέρετε καλά τι σημαίνει η δεύτερη θέση».

Για το πώς έζησε το ματς απέναντι στην πρώην του ομάδα: «Ήταν ένα θέμα που έπρεπε να δουλέψω από μόνος μου, το δούλεψα, έκανα τη δουλειά μου. Τακτικά δεν έχω παράπονο, ατομικά έχω κάποια, θα τα λύσουμε στον Αρχάγγελο».

Previous post

Πληρώσαμε ακριβό τίμημα για τα λάθη μας

Next post

Απολογήθηκε ο Νεόφυτος