ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Περιμένοντας τον Τάμαρι…

Ο Μούσα Αλ Τάμαρι αποτελεί το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο του ΑΠΟΕΛ και οι ιθύνοντες των «γαλαζοκιτρίνων» θέλουν να τον «δέσουν» με ένα νέο συμβόλαιο, έτσι ώστε να βρίσκονται σε θέση ισχύος σε περίπτωση που έρθει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

Ο Ιορδανός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι το 2021 και οι «γαλαζοκίτρινοι» του έχουν κάνει ήδη πρόταση ανανέωσης, κάτι το οποίο είχε αποκαλύψει ο Πρόδρομος Πετρίδης τον περασμένο Δεκέμβρη. Ωστόσο, το θέμα έχει «παγώσει» για την ώρα λόγω της κατάστασης δημιουργήθηκε από την πανδημία του κορωνοϊού.

«Δεν κάνουμε καμία συζήτηση τώρα. Κάναμε μια πρόταση νωρίτερα. Ο παίκτης επιφυλάχθηκε να μας απαντήσει. Όταν ξεκινήσουμε θα το δούμε και αυτό», είχε αναφέρει στον Sports1 την περασμένη βδομάδα ο Πρόδρομος Πέτριδης για τον Ιορδανό.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ σημείωσε επίσης ότι δεν έχει έρθει καμία επίσημη πρόταση για τον Τάμαρι, αναφέροντας ότι γίνονται απλά βολιδοσκοπήσεις από διάφορες ομάδες. «Κάτι διάβαζα για ενδιαφέρον από Τουρκία, αλλά τίποτα δεν είχε. Aπλά υπάρχουν κάποιες βολιδοσκοπήσεις από διάφορες ομάδες», σημείωσε.

Δεν αποκλείεται ωστόσο να έρθουν και επίσημες προτάσεις το αμέσως επόμενο διάστημα, ειδικά εάν ο Ιορδανός δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ. Σίγουρα, οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για πωλήσεις ποδοσφαιριστών καθώς οι τιμές στο παζάρι έχουν πέσει αρκετά. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά για όλους τους επιχειρηματικούς κύκλους που ασχολούνται με αγοραπωλησίες. Συνήθως, σε αυτές τις συνθήκες βγαίνουν κερδισμένοι αυτοί που αγοράζουν και όχι αυτοί που πουλούν.

Για αυτό και η περίπτωση του Τάμαρι χρήζει ιδιαίτερου χειρισμού καθώς πρόκειται για το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Πολύ σύντομα οι διοικούντες των «γαλαζοκιτρίνων» θα «ενεργοποιήσουν» και αυτό το μέτωπο, στοχεύοντας στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον Ιορδανό άσο έτσι ώστε να έχουν τα πάνω χέρι σε ενδεχόμενες διαπραγματεύσεις με ομάδες οι οποίες θέλουν να αποκτήσουν τον Ιορδανό.

 

Του Σάββα Λαζανιά  

Previous post

Οι Ιταλοί για το μέλλον του Μπέλετς

Next post

Το (αβέβαιο) μέλλον των δανεικών