ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Νεκτάριος: «Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, αν…»

Ο πρώην αρχηγός μας Νεκτάριος Αλεξάνδρου σχολίασε στο Super Monday την κακή παρουσία της Ομάδας μας στο ντέρμπι με την Ομόνοια.

Αρχικά είπε: «Το ΑΠΟΕΛ δεν έβαλε δύσκολα στην Ομόνοια σχεδόν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Προσπάθησε περισσότερο να περιορίσει την Ομόνοια και ειδικά από την πλευρά του Λέζιακς».

Αν επηρέασε ότι το ΑΠΟΕΛ ήταν βαθμολογικά αδιάφορο: «Αν ήταν αδιάφορο το ΑΠΟΕΛ τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Δεν μπορείς να παίζεις με την Ομόνοια και να είσαι αδιάφορος. Σε αυτό το παιχνίδι για μένα δεν υφίσταται το θέμα του βαθμολογικού κινήτρου. Παίζεις με την Ομόνοια, μια ομάδα που προσπαθεί να πάρει το πρωτάθλημα και να σε αποκαθηλώσει.

Τουλάχιστον ο ποδοσφαιρικός εγωισμός πρέπει να είναι εκεί για να προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις τον αγώνα. Έτσι θα το έβλεπα εγώ προσωπικά αν ήμουν ποδοσφαιριστής. Δεν εννοώ ότι αν ήμουν εκεί θα ήταν διαφορετικά, δεν το λέω από αυτή την άποψη. Απλά λέω πως θα μπορούσε να το αντιμετωπίσει ένας ποδοσφαιριστής».

Για το ότι είχαν την στήριξη του κόσμου με την παρουσία των οργανωμένων στην προπόνηση: «Αυτά παίζουν τον ρόλο τους αλλά στο τέλος της μέρας δεν παίζει ο κόσμος, η ομάδα παίζει ρόλο και το πόσο έτοιμη είναι».

Previous post

«Τα λόγια και ο σεβασμός των αντιπάλων αποδεικνύουν το μεγαλείο σου»

Next post

Η επόμενη μέρα