ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Η επόμενη μέρα

Η νέα ήττα από την Ομόνοια που απλά επιβεβαίωσε την κακή αγωνιστική πορεία του φετινού ΑΠΟΕΛ, σκόρπισε την απογοήτευση στις τάξεις των φίλων της ομάδας μας.

Δεν μας ανησυχεί τόσο η ήττα αλλά η εμφάνιση, καθώς οι πράσινοι μετά το γρήγορο γκολ που πέτυχαν διαφύλαξαν το υπέρ τους αποτέλεσμα με σχετική ευκολία μιας και η ομάδα μας σε κανένα στάδιο του αγώνα δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Η ήττα και η βαθμολογική κατάταξη του ΑΠΟΕΛ είναι ένα γεγονός που πρέπει να αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία καθώς ο αυριανός αγώνας είναι πολύ πιο σημαντικός από αυτόν του περασμένου Σαββάτου. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Ομόνοια ο αγώνας ήταν άνευ βαθμολογικής σημασίας αφού μετά την νίκη του Ολυμπιακού είμαστε οριστικά εκτός εξάδας.

Αύριο παίζουμε κυριολεκτικά ολόκληρη την χρονιά καθώς το Κύπελλο είναι η μόνη διέξοδος μας στην Ευρώπη που εάν δεν επιτευχθεί θα έχει αλυσιδωτά καταστροφικές οικονομικές συνέπειες. Η Ομόνοια είναι σαφώς σε καλύτερη αγωνιστική αλλά και ψυχολογική κατάσταση, αλλά αυτό πρέπει να πεισμώσει τους ποδοσφαιριστές μας και να μπουν στο γήπεδο με ποδοσφαιρικό θράσος και τσαμπουκά παίρνοντας την πρόκριση στα διπλά παιχνίδια που ακολουθούν με τον αιώνιο.

@orangeWOLF

Previous post

Νεκτάριος: «Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, αν...»

Next post

Θα παίξει πάλι με τρεις πίσω;