ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Άλλη εικόνα»… ίδιο αποτέλεσμα

Άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας που φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το Αντώνης Παπαδόπουλος, μετά την ήττα από την Ανόρθωση.

Για ακόμα μια φορά παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς συγκέντρωση, χωρίς πάθος με αποτέλεσμα να δεχθούμε άλλο ένα γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο. Τραυματίζεται και ο Ντέβι από νωρίς και αναγκαστηκά χάνεις μια αλλαγή και μετά… τρέχεις να σώσεις ότι σώζεται. 

Απο εκεί και πέρα, η Ανόρθωση μας έδωσε χώρο αφού είχε το πάνω χέρι. Ισορροπήσαμε τον αγώνα και κυριαρχησαμε στο γήπεδο μέχρι το 60′. Είχαμε την κατοχή, χάσαμε ευκαιρίες, δοκάρι, ο Λόρια ήταν σε καλή μέρα και κάπου εκεί ο αντίπαλος με μια αντίθεση μας αποτελείωσε. 

Εκ του αποτελέσματος, η ομάδα έδειξε κάποια καλά στοιχεία σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Ανούσιοι μεν και άσφαιροι για ακόμα μια φορά αλλά τουλάχιστον είδαμε κάποια βελτίωση.

Αυτό που προβλημάτισε ήταν για αλλη μια φορά η αμυντική μας λειτουργία, η αγωνιστική ετοιμότητα στα πρώτα λεπτά του αγώνα και το ότι δεν μπορούμε να γίνουμε παραγωγικοί και να στείλουμε τη μπάλα στα δίχτυα.

Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας ούτως ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρέπει να παρθούν ευθύνες και να αρχίσουμε να βλέπουμε έργα εντός και εκτός γηπέδου, γιατί λόγια ακούσαμε πολλά…

 

Πορτοκαλί Πύραυλος

Previous post

Το προφίλ του αγώνα

Next post

Ουζουνίδης: «Όλα ανάποδα»