ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ουζουνίδης: «Όλα ανάποδα»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με την Ανόρθωση, ανέφερε πως όλα πάνε ανάποδα για την ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο. Μεταξύ άλλων, στάθηκε στο γεγονός πως δεν έχουμε την τύχη με το μέρος μας αλλά και για το ότι δεν θα τα παρατήσουμε και θα συνεχίσουμε. 

Αναλυτικά:

«Ξανά όλα ανάποδα, όλα ανάποδα, όλα ανάποδα. Ξεκινάει το παιχνίδι, τραυματισμός, στημένη φάση και δεχθήκαμε γκολ. Ήταν πολύ ισορροπημένο το παιχνίδι. Ήμασταν καλύτερη ομάδα όσο ήταν 1-0 το αποτέλεσμα.

Δυστυχώς εμείς δεν μπορέσαμε να βάλουμε τη μπάλα στα δίκτυα όπως o αντίπαλος και σε μια αντεπίθεση δεχθήκαμε πολύ εύκολα δεύτερο γκολ. Εκεί βγήκε η ψυχολογική πίεση που υπάρχει στα παιδιά και δεν το διεκδικήσαμε μετά.

Χρειάζεται και λίγη ρέντα, λίγη τύχη που εμείς δεν την έχουμε καθόλου. Συνεχίζουμε, προσπαθούμε, παλεύουμε, δεν τα παρατάμε και ελπίζουμε να γυρίσει κάποια στιγμή»

Για το ότι δεν μπορούμε να σκοράρουμε:

«Τι να κάνουμε! Όταν η μπάλα πηγαίνει στο δοκάρι, άμαν η μπάλα περνάει σύριζα, ο αντίπαλος κίπερ… Εμείς δεν μπορούμε να τα βάλουμε και δεχόμαστε εύκολα γκολ. Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί. Πρέπει να το παλέψουμε περισσότερο, να το πιστέψουμε. Θέλουν βοήθεια οι παίκτες»

Previous post

«Άλλη εικόνα»... ίδιο αποτέλεσμα

Next post

Γένσεν: «Σηκώνω τα χέρια»