Τα ΜΜΕ για 'μας

Το…άλλο σύστημα του Φινκ

Ο εκτός έδρας αγώνας με την ΑΕΚ πλησιάζει και για το ΑΠΟΕΛ μοναδικό ζητούμενο είναι να φύγουν με το διπλό από το ΓΣΖ για να κάνουν ένα πολύ σημαντικό βήμα στην προσπάθεια υλοποίησης του στόχου της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» προετοιμάζονται για μια αποστολή με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε δυνατότητες και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη και ξέρουν πως θα χρειαστεί να κάνουν μεγάλη προσπάθεια μέσα στο γήπεδο για να φέρουν σε πέρας με επιτυχία την αποστολή τους.

Είναι πολύ σημαντικό ότι σε σχέση με το ντέρμπι με τον Απόλλωνα είναι αυξημένες οι επιλογές για τον Τόρστεν Φινκ, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του και πιο πολλές και πιο ποιοτικές λύσεις. Είναι δεδομένο ότι ο Γερμανός τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με διαφορετικό πλάνο σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στον Απόλλωνα και προσδοκεί πως οι ποδοσφαιριστές που θα επιλέξει θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα.

Κυρίως για το κέντρο της άμυνας, το ΑΠΟΕΛ θα έχει αρκετές επιλογές που του έλειψαν στον προηγούμενο αγώνα. Οι Κακά και Αμορίν έχουν εκτίσει την ποινή τους και ένας από τους δύο θα είναι στην ενδεκάδα μαζί με τον Καρλάο, ο οποίος θα είναι πιο έτοιμος, αφού είχε αγωνιστεί με τον Απόλλωνα με μια μόλις προπόνηση αφού έλειψε για αρκετές μέρες στο Μόναχο για θεραπεία.

Ο καλύτερος βαθμός ετοιμότητας κυρίως του Βινίσιους αλλά και του Αλωνεύτη είναι επίσης μια σημαντική παράμετρος ενώ κατά πάσα πιθανότητα επιπλέον επιλογή θα είναι και ο Τζιμπούρ,  ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Απόλλωνα λόγω τραυματισμού και τιμωρίας με κίτρινες κάρτες.

Πάντως η καλή παρουσία που είχαν οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν με τον Απόλλωνα και οι επιστροφές βάζουν δύσκολα στον Φινκ, ο οποίος δοκιμάζει διάφορα πράγματα και θα προσπαθήσει να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές για την ενδεκάδα.

sport-fm.com.cy

Previous post

Αυτό το μεγάλο αν

Next post

«Ο Μαντούκα θα ήταν αρχηγός»