Τα ΜΜΕ για 'μας

Πάει με «φόρα»

Από σήμερα, οι εντολές του Τόρστεν Φινκ θα αρχίσουν να γίνονται όλο και πιο συγκεκριμένες ενόψει του αγώνα με τον Ερμή.

Ο Γερμανός προπονητής θέλει να δει την ομάδα του να συνεχίζει την Κυριακή από εκεί που σταμάτησε στην αναμέτρηση με την Ομόνοια, φτάνοντας ασφαλώς στη νίκη, που θα την διατηρήσει στη δεύτερη θέση ή θα την ανεβάσει στην πρώτη.

Ούτε χθες έγιναν ξεκάθαρες οι προσθέσεις του σχετικά με τους παίκτες που θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα, αν και υπάρχει σχηματισμένος στο μυαλό του ο σκελετός.

Αυτός αποτελείται από τους Πάρντο, Κακά, Αμορίν, Ρίισε, Λάνιγκ και Τζιμπούρ. Υπενθυμίζουμε ότι δεν υπολογίζονται οι Καρλάο, Σέρζιο, Μοράις, Ντε Βινσέντι λόγω καρτών.

Παράλληλα, τη δυναμική παρουσία των χιλιάδων φίλων της ομάδας περιμένουν μεθαύριο στο στάδιο της πρωτεύουσας η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες. Μετά την πολύ καλή εμφάνιση με την Ομόνοια στον θεσμό του Κυπέλλου, υπάρχει αισιοδοξία πως ο κόσμος των γαλαζοκιτρίνων θα δώσει μαζικά το «παρών» του στο παιχνίδι με τον Ερμή.

Υπενθυμίζουμε πως σε σχέση με το προηγούμενο ματς, η νότια εξέδρα θα είναι ανοικτή. Η προπώληση των εισιτηρίων άρχισε χθες και θα ολοκληρωθεί στην μπουτίκ του συλλόγου αύριο στις 14:00.

Ταμεία θα ανοίξουν και στο ΓΣΠ. Το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ και το μαθητικό 10.

Goal News

Previous post

Ο δρόμος για το νταμπλ

Next post

Σκέφτεται Ερμή και… κορυφή