ΑΚΑΔΗΜΙΑΝΕΟΙ U21

Ο δρόμος για το νταμπλ

Μεθαύριο, δεν αγωνίζεται μονάχα η ανδρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Την ίδια μέρα, για τη φάση των «16» του κυπέλλου στην «κατηγορία» U21, η αντίστοιχη ομάδα των γαλαζοκιτρίνων τα λέει εκτός έδρας με τον Απόλλωνα.

Το ματς που θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο Ακρωτηρίου και αρχίζει στις 11 π.μ., είναι νοκ-άουτ (όπως όλα τα παιχνίδια) και αναμφίβολα, οι νεαροί παίκτες των πρωτευουσιάνων δεν θέλουν μόνο να προχωρήσουν στον θεσμό, αλλά και να φτάσουν στην κατάκτησή του. Θα είναι μεγάλη επιτυχία εάν καταφέρουν να συνδυάσουν την προ ημερών κατάκτηση του πρωταθλήματος, με αυτήν του κυπέλλου.

Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα U21 του ΑΠΟΕΛ, είχε ως βασικό αντίπαλό της στη μάχη του τίτλου για τον πρωταθλητή, τον Απόλλωνα. Οπόταν αντιλαμβάνεστε και τον βαθμό δυσκολίας που θα έχει το παιχνίδι της Κυριακής.

Πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ερμή, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τιμηθούν οι ομάδες U21 και U17 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Έδωσαν τη δική τους ξεχωριστή μάχη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και κατάφεραν, μέσα από ένα δύσκολο μαραθώνιο, να αναδειχθούν πρωταθλητές, κάτι που πιστοποιεί αφενός πως στα τμήματα υποδομής γίνεται καλή δουλειά και αφετέρου ότι υπάρχουν οι παίκτες που μπορούν με τη σωστή δουλειά και τις κατάλληλες ευκαιρίες να κερδίσουν μία θέση στην ενδεκάδα της πρώτης ομάδας.

Goal

Previous post

Μας έμεινε αγγονί!

Next post

Πάει με «φόρα»