ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται τον υγιή Εφραίμ

Το φιλικό με τη Δόξα ήταν πολύ χρήσιμο για συγκεκριμένους λόγους και για συγκεκριμένους παίκτες. Όπως ο Γιώργος Εφραίμ.

Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός επέστρεψε, αγωνιζόμενος ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Και η επιστροφή του είναι πολύ σημαντική για τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος χρειάζεται τον καλό Εφραίμ στους 8 τελευταίους τελικούς (6 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο) της σεζόν.

Τον καλό και κυρίως υγιή Εφραίμ! Διότι αυτό είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο του Εφραίμ στη μέχρι τώρα πορεία του στον ΑΠΟΕΛ: η ευπάθειά του στους τραυματισμούς. Μία ευπάθεια που ήταν γνωστή βέβαια από τότε που αγωνιζόταν στην Ομόνοια και που συνεχίζεται και αυτόν τον χρόνο στον ΑΠΟΕΛ.

Αν ο Εφραίμ είναι καλά, δεν τον φοβόμαστε. Μπορεί κάποιοι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ να μην είναι πολύ ικανοποιημένοι από τον Κύπριο μεσοεπιθετικό, αλλά έχει θετικό πρόσημο στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα. Μετά από ένα διάστημα προσαρμογής απαραίτητο, ο Εφραίμ έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στο δρόμο προς το νταμπλ.

Αν δεν ήταν οι τραυματισμοί, θα είχε και μεγαλύτερη σταθερότητα στο παιχνίδι του, αλλά οι συνεχείς μικροτραυματισμοί του δεν του έχουν επιτρέψει. 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (16 στην ενδεκάδα), 1 στο Κύπελλο, 8 στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι η παρουσία του Εφραίμ φέτος με αριθμούς.

Τελευταία περισσότερο ήταν εκτός παρά εντός ομάδας. Στο φιλικό με τη Δόξα επέστρεψε. Αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και η ευχή μας είναι να είναι υγιής μέχρι τέλους. Αυτό χρειάζεται ο Εφραίμ. Αν είναι υγιής, είμαστε βέβαιοι ότι θα έχει σημαντικό ρόλο στην τελική αντεπίθεση του ΑΠΟΕΛ!

Previous post

Τα ψυχολογικά (μας)…είναι πολλά

Next post

Μεγάλες διακρίσεις στο Τουρνουά της Αγίας Νάπας