Τα ΜΜΕ για 'μας

Με νίκη ανοίγει ο δρόμος

Παιχνίδι κομβικής σημασίας θεωρούν στον ΑΠΟΕΛ το σαββατιάτικο στο ΓΣΖ εναντίον της ΑΕΚ. Η αντίπαλος είναι από τις κορυφαίες του φετινού πρωταθλήματος και τυχόν νίκη μέσα στην έδρα της θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για την κατάκτηση του τρίτου σερί τίτλου.

Είναι γι’ αυτό τον λόγο που όλοι έχουν τεθεί σε συναγερμό στον Αρχάγγελο, προκειμένου να στεφθεί με επιτυχία η δύσκολη αποστολή στο ΓΣΖ.

Πολλές αλλαγές

Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ο Τόρστεν Φινκ, που βλέπει τις επιλογές του να αυξάνονται σημαντικά, αναμένεται ότι θα προβεί σε αλλαγές. Στην άμυνα, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται ότι θα επιστρέψει ο Πάρντο, ενώ για παρτενέρ του Καρλάο προορίζεται ο Αμορίν.

Στη θέση των ανασταλτικών μέσων σίγουρος είναι ο Μοράις, ενώ η δεύτερη θέση θα πάει σε έναν από τους Λάνιγκ ή Βινίσιους, εκτός βέβαια κι αν ο Γερμανός προπονητής βρει τρόπο να «χωρέσει» και τους τρεις μαζί στην ενδεκάδα, πράγμα που θεωρείται δύσκολο.

Γέμισε μεσοεπιθετικά

Από εκεί και πέρα, μεσοεπιθετικά τα πράγματα θεωρούνται δύσκολα για προβλέψεις. Αν υπολογίσουμε ότι η θέση του φορ θα πάει στον Τζιμπούρ, τότε τις άλλες τρεις που απομένουν θα διεκδικήσουν οι Γκόμες, Χαραλαμπίδης, Νάφιου, Ντε Βινσέντι (αν ξεπεράσει το πρόβλημά του), Σιέρινταν, Αλωνεύτης και Αλεξάνδρου.

Πρόστιμο και αποκλεισμός

Με πρόστιμο 5.000 ευρώ και με αποκλεισμό για μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε για τη διαιτησία.

Γαλαζοκίτρινο ΓΣΖ

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ στα δύσκολα είναι πάντα κοντά στην ομάδα κι αυτό αναμένεται ότι θα κάνουν και το Σάββατο, βάφοντας στα γαλαζοκίτρινα χρώματα την κερκίδα που τους αναλογεί στο ΓΣΖ. Ήδη μέχρι χθες διατέθηκαν περίπου 1.500 εισιτήρια.

Μέχρι το Σάββατο, όπου και θα συνεχίζεται η προπώληση, υπολογίζεται ότι ο αριθμός των εισιτηρίων θα διπλασιαστεί και στο στάδιο της Λάρνακας θα δώσουν το παρών τους τουλάχιστον 3 χιλιάδες φίλοι της ομάδας.

politis-sports.com

Previous post

Φωτορεπορτάζ απο την προπόνηση

Next post

Το εκπληκτικό 75%