ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Βαθιά νυχτωμένοι…

Πριν την έναρξη του αγώνα με την Πάφο ο αντιπρόεδρος της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο» Χάρης Φωτίου, σε δηλώσεις του στην Cablenet, σχολίασε την δυσαρέσκεια του κόσμου μας, με μια φράση που συζητήθηκε και σχολιάστηκε πολύ αρνητικά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Μας είπε ο κ. Φωτίου ότι «οι λίγοι ακούγονται περισσότερο από τους πολλούς. Κανείς που υποστηρίζει ότι ήταν ok η σεζόν δεν θα βγει να το πει λόγω της κατακραυγής. Οι λίγοι θεωρούν καταστροφή τη φετινή σεζόν»!

Αγαπητέ Χάρη, αν πραγματικά αφουγκράζεστε την δυσαρέσκεια του κόσμου και πιστεύετε ότι, «οι λίγοι ακούγονται περισσότερο από τους πολλούς», λυπόμαστε αλλά μας αναγκάζετε να σας πούμε ότι «είσαστε βαθιά νυχτωμένος». Εκτός και αν ζείτε σε άλλον, πολύ διαφορετικό κόσμο, από τον δικό μας!

Τονίσατε επίσης στις τηλεοπτικές δηλώσεις σας (δύο φορές), ότι «το χρέος είναι διαχειρίσιμο», και ότι «το μεγαλύτερο ποσοστό είναι σε φόρους και έχει γίνει διακανονισμός».

Κύριε αντιπρόεδρε της Εταιρείας, παρά το ότι η Ομάδα μας είχε από τον Ιανουάριο του 2014 πέραν των 121,000,000 έσοδα (!) καταφέρατε να έχουμε οφειλές πέραν των 24 εκατομμυρίων και μας λέτε ότι το «χρέος είναι διαχειρίσιμο γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό είναι σε φόρους και έχει γίνει διακανονισμός»!!!

Με την συνδρομή του ΑΠΟΕΛίστικου κόσμου και με νοικοκυρεμένη, νούσιμη πολιτική και με συγκεκριμένο πλάνο το οποίο πρέπει να ακολουθηθεί ΠΙΣΤΑ, ναι, το  τεράστιο χρέος είναι διαχειρίσιμο.

Αλλά από ποιους διαχειριστές; Από αυτούς που ευθύνονται για το κατάντημα μας οικονομικά και αγωνιστικά;

Και κάτι ακόμα προς τον κ. Φωτίου. Ο προπονητής της Ομάδας μας Σάββας Πουρσαϊτίδης, είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Πάφο το εξής: «Πρέπει να κάνουμε υπομονή να τελειώσει η καταστροφική χρονιά». Είναι άραγε και ο κ. Πουρσαϊτίδης ανάμεσα στους «λίγους»;

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

Previous post

Πουρσαϊτίδης: «Αλλαγές σε όλες τις θέσεις»

Next post

Τα δεδομένα για τον Μπεν Σαχάρ