Ποδοσφαιρο

Τσίκινης στο Super Monday: «Σωστά παρενέβη το ΒΑΡ και διορθώθηκε το λάθος του διαιτητή»

Ζωντανά στο Super Monday, ο Ηρακλής Τσίκινης ανέλυσε τις φάσεις που προέκυψαν από την 20η αγωνιστική.

Για τις τις τρεις επίμαχες φάσεις από τον αγώνα μας με τον Ακρίτα, είπε:

ΦΑΣΗ 1/ 15:12 Ζήτησε φάουλ ο Ακρίτας, αν ήταν φάουλ τι χρώμα κάρτας έπρεπε να δοθεί; “Ο αμυντικός σταμάτησε, έβαλε το πόδι του στο έδαφος και περισσότερο πέφτει πάνω του ο επιθετικός. Δεν υπάρχει παράβαση”.

ΦΑΣΗ 2/ 54:48 Πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ για χέρι – “Πολύ σωστά ο ΒΑΡίστας έστειλε τον ρεφ να τον δει. Το χέρι είναι σε έκταση, σε μη φυσική θέση, διογκώνει παράνομα το σώμα του. Η μπάλα πάει στο χέρι από κόντρα. Σωστά παρενέβη το ΒΑΡ και διορθώθηκε το λάθος. Ο αμυντικός άνοιξε το χέρι και δεν προσπαθεί να το μαζέψει άρα είναι ένα παράνομο χέρι. Η κάλυψη δεν είναι η καλύτερη, είδα πολλά ριπλέι για να σχηματίσω άποψη. Το είπαμε πολλές φορές ότι η κάλυψη πρέπει να είναι η καλύτερη δυνατή”.

ΦΑΣΗ 3/ 63:50 Πριν το 2ο γκολ του ΑΠΟΕΛ, φάουλ στον σκόρερ Δώνη πριν μπει στην περιοχή. Θα μπορούσε να δώσει κάρτα; Και τι χρώμα κάρτας; “Ο επιθετικός φεύγει μπροστά και ο αμυντικός πάει με επικίνδυνο τάκλιν στον αντίπαλο. Τον βρίσκει πάνω από τον αστράγαλο, πολύ επικίνδυνο σημείο για σοβαρό τραυματισμό. Ο διαιτητής έπρεπε να γυρίσει πίσω και να τιμωρήσει τον αμυντικό τουλάχιστον με κίτρινη κάρτα”.

Previous post

Πετράκης: «Αν ο Θρύλος νικήσει την ΑΕΚ θα είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο»

Next post

Ταξιδεύει για Κύπρο ο Μακέντα