ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Το παράδοξο με τον Τόμι Ορ

Ο Αυστραλός ήρθε στην Ομάδα μας το καλοκαίρι ως μια εξαιρετική μεταγραφή. Οι περγαμηνές του άλλωστε είναι τέτοιες που δεν άφηναν σε κανένα την αμφιβολία πως πρόκειται για παίκτη που ξέρει από μπάλα.

Όταν παίρνεις διακρίσεις στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας ως ένας από τους καλύτερους παίκτες τότε δεν γίνεται ξέρεις καλά τι κάνεις στο γήπεδο. Βέβαια το ζητούμενο για τον Ορ ήταν να είναι υγιείς, κάτι που σε καμιά περίπτωση δεν το κατάφερε. Όμως ακόμη και έτσι όταν μπαίνει στο γήπεδο ο Αυστραλός προσφέρει.

Και τι εννοούμε με αυτό. Επί καιρό Μπέιν ήταν ο μόνος που έμοιαζε πως μπορεί να βοηθήσει και έδωσε μάλιστα και ασίστ στην Ευρώπη, ενώ αν στο παιχνίδι με την Ντούντελανζ δεν έκανε εκείνη τη φάση με το σουτ από μακριά που σταμάτησε στο δοκάρι τότε δεν θα άλλαζε η ροή του αγώνα και κατά πάσα πιθανότητα την είχαμε πατήσει.

Πέραν αυτό ο Ορ είναι ο δεύτερος παίκτης μας σε ασίστ. Έδωσε συνολικά 4 ασίστ, όσες και ο Εμπεσίλιο, ενώ μπροστά τους βρίσκεται ο Ζαχίντ με 5. Η διαφορά όμως είναι πως ο Ζαχίντ μετρά 1209 λεπτά συμμετοχής, ο Εμπεσίλιο 1117 και ο Ορ μόλις 524. Το στοίχημα λοιπόν με τον Αυστραλό είναι καθαρά το αν μπορεί να μείνει υγιείς.

Previous post

Δεν ανοίγουν ταμεία στο ΓΣΖ

Next post

Τρέξε και εσύ με τον Θρύλο