ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Θέλει να φύγει ο Βούρος

Άνοιξε χθες και επίσημα ο χορός των αποχωρήσεων με την επισημοποίηση της ολοκλήρωσης της συνεργασίας με τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να προκύψουν κι άλλες αποχωρήσεις από την Ομάδα, όχι μόνο για ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται στο τέλος του μήνα αλλά ενδεχομένως και για παίκτες που διατηρούν συμβόλαια και για τη νέα σεζόν.

Στη δεύτερη κατηγορία των παικτών ανήκει ο Πραξιτέλης Βούρος. Ο Ελλαδίτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι τον Μάιο του 2022 ωστόσο οι πιθανότητες παραμονής του στην ομάδα δεν είναι πολλές. Το θέμα με τον Βούρο δεν έχει να κάνει με το οικονομικό. Ο Ελλαδίτης πολυθεσίτης αμυντικός επιθυμεί την επιστροφή του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα για προσωπικούς-οικογενειακούς λόγους.

Μάλιστα, ο Ελλαδίτης δεν πρόκειται να ζητήσει καμία αποζημίωση. Αντίθετα, παρουσιάζεται πρόθυμος να χαρίσει ένα μεγάλο μέρος από τα δεδουλευμένα που του οφείλει ο ΑΠΟΕΛ για τη λήξασα σεζόν. Όπως μαθαίνουμε, ο ΑΠΟΕΛ δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή εφόσον πάρει μια τέτοια απόφαση.

Αυτό που θέλει ο Βούρος είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Αθήνας και όχι σε κάποια άλλη πόλη της Ελλάδας. Δεν είναι καθόλου τυχαία τα δημοσιεύματα που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Όλα δείχνουν ότι ο Ελλαδίτης θα αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, έχοντας πανηγυρίσει δυο πρωταθλήματα ενώ είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί για δυο σεζόν σε ευρωπαϊκούς ομίλους.

 

Previous post

Οι (πρώτοι) τέσσερις που φεύγουν

Next post

Ξεκαθαρίζει εντός της εβδομάδας του Μερκή