ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τ. Αντωνίου: «Ευκαιρία και πρόκληση»

 Ο παλαίμαχος άσος της Ομάδας μας Τάκης Αντωνίου ήταν το μεσημέρι καλεσμένος στην εκπομπή «Στην Κερκίδα».  Μιλώντας με τον Πάνο Λάρκο, σχολίασε τη νέα εικόνα που παρουσιάζει η Ομάδα μας με τον Πούρσα στον πάγκο του. 

“Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα χθες αποδίδει δικαιοσύνη – αν υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο”.

“Το ΑΠΟΕΛ είναι αλλαγμένο προς το καλύτερο. Έχει αποκτήσει μια ταυτότητα και ένα συγκεκριμένο πλάνο παιχνιδιού, οι παίκτες έμαθαν τον ρόλο τους μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει μια ομοιογένεια, η ομάδα είναι πιο συμπαγής. Οι παίκτες έχουν βρει ξανά την αυτοπεποίθησή τους και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Το ΑΠΟΕΛ έχει την δυνατότητα να παλέψει απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα για το αποτέλεσμα”.

“Είμαι βέβαιος πως αν ερχόταν νωρίτερα ο Σ. Πουρσαϊτίδης, τουλάχιστον την έξοδο στην Ευρώπη θα μπορούσε να την διεκδικήσει με καλές πιθανότητες. Θα ήταν σε καλύτερη μοίρα το ΑΠΟΕΛ και βαθμολογική και αγωνιστική”.

“Οι παίκτες δεν βελτιώθηκαν απλώς σε ατομικό επίπεδο. Είναι μέσω της ομάδας που βελτιώθηκαν. Όταν μπαίνει ένας παίκτης στο γήπεδο και ξέρει τον ρόλο του και το πλάνο της ομάδας, βοηθά. Αυτά υπάρχουν πλέον στο ΑΠΟΕΛ έτσι οι παίκτες μπορούν να παρουσιάζουν το καλό τους πρόσωπο. Μέσω της απλοποίησης και της σταθερότητας της ομάδας, φάνηκαν οι αδυναμίες και τα προσόντα των ποδοσφαιριστών”.

“Σίγουρα το γεγονός ότι παίζει ντέρμπι η ομάδα έχει τη δυσκολία του αλλά είναι μια ευκαιρία και πρόκληση για το ΑΠΟΕΛ να δείξει ότι έχει βρει ξανά την ισχύ του”.

Previous post

Συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις

Next post

Να μου το θυμηθείτε