ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Στενό μαρκάρισμα» σε Σαμπίνια

Σε ρεπορτάζ μας την περασμένη Παρασκευή 19 Νοεμβρίου αναφερθήκαμε σε πληροφορίες μας που φέρνουν τον ΑΠΟΕΛ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 29χρονου (23/9/1992) κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού Μαμαντού Σαμπίνια.

Γρήγορος και δυνατός

Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό ποδοσφαιριστή, γρήγορο και αποφασιστικό στα μαρκαρίσματα του, στοιχεία που τον κάνουν πολύ αποτελεσματικό στα μαρκαρίσματα του. Είναι πολύ καλός στις εναέριες μονομαχίες του και τον βοηθά σε αυτό ο σωματότυπος του.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει ως μεγάλη προτεραιότητα του την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού έτοιμου να βοηθήσει άμεσα και να μην χρειάζεται μεγάλο χρόνο προσαρμογής.

Μάθαμε ότι ο 44χρονος τεχνικός πιστεύει ότι ο Σαμπίνια πληροί τις απαιτήσεις για την συγκεκριμένη θέση και ζήτησε από την διοίκηση την απόκτηση του.

Ο Μαμαντού Σαμπίνια ήρθε στην Κύπρο για τον Ολυμπιακό το 2019. Τον Ιούνιο του 2020 το συμβόλαιο του επεκτάθηκε μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Θα έχει λοιπόν το δικαίωμα από τον Ιανουάριο να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε άλλη ομάδα.

Η δεύτερη φορά

Υπενθυμίζουμε ότι στο διάστημα από τις 16 μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, όταν οι ομάδες μας μπορούσαν να πάρουν δανεικό ποδοσφαιριστή από άλλη κυπριακή ομάδα, ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να ενισχυθεί με τον Σαμπίνια αλλά από την αρχή προέκυψε μεγάλη διαφορά στις απαιτήσεις του Χριστόφορου Τορναρίτη και των ανταλλαγμάτων που οι «γαλαζοκίτρινοι» πρόσφεραν.

Αυτή την φορά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά αφού τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Σαμπίνια.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παττίχης

Previous post

Ν. Παντζιαράς: «Καλώ τους ΑΠΟΕΛίστες να έρθουν μαζικά στο γήπεδο»

Next post

«Η είδηση συνταράσσει την ποδοσφαιρική Ευρώπη»