ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Σ. Παρασκευά: «Είναι μια βελτιωμένη έκδοση του πατέρα του»

Όταν ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αναλάμβανε προπονητής στις Ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ και στην ομάδα U12 (τότε άρχιζε την προπονητική του πορεία) είχε στην ομάδα του τότε τον 12άρη τότε Γιάννη Σατσιά. Ένα λιγνό ποδοσφαιριστή με μεγάλο ποδοσφαιρικό θράσος και θάρρος. Από τότε τον ξεχώρισε όταν δούλεψαν μαζί και τώρα τον συνάντησε στην ανδρική ομάδα.

«ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ»

Ο τότε Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών Σάββας Παρασκευά ο οποίος έδωσε την ευκαιρία στον Πουρσαϊτίδη να δουλέψει στο ΑΠΟΕΛ και γνωρίζει από πρώτο χέρι τον Σατσιά, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τον μικρό… που μεγάλωσε.

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ποδοσφαιρικό θράσος, το είχε από μικρός αυτό, δεν φοβόταν, έχει θάρρος και θράσος. Διαθέτει πολλά καλά στοιχεία τα οποία αν συνδυαστούν με την εμπειρία μπορεί να κάνει καριέρα.

Αποτελεί με βελτιωμένη έκδοση του πατέρα του, έχει τα τρεξίματα που είχε και ο Μαρίνος αλλά έχει και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση.

Μπορεί να δώσει και την κάθετη πάσα, μπορεί να κάνει την βρώμικη δουλειά του καθαρού αμυντικού μέσου αλλά είναι και παίκτης Box to box. Τον είδαμε με την Πάφο να πατά περιοχή και να σκοράρει κιόλας.

Πέραν από αυτά έχει και εξαιρετική αντίληψη του χώρου. Επαναλαμβάνω ότι αν σε όλα αυτά προστεθεί η εμπειρία τότε θα μπορέσει να προχωρήσει και να φτάσει ψηλά» μας είπε ο Σάββας Παρασκευά.

 

Previous post

Δεν έθελξε αλλά ανεβαίνει

Next post

Διαθέσιμος με Απόλλωνα και Ανόρθωση