ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ποιος ο ΑντιΝτέΒι (3 για 1 θέση)

Από την μέρα που ο Τομάς ΝτεΒινσέντι μετακινήθηκε στο χώρο του κέντρου είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Στον αγώνα με την Ανόρθωση ο Αργεντίνος ένιωσε ένα τράβηγμα από τα πρώτα λεπτά και αποχώρισε τραυματίας με το ιατρικό τίμ να ανακοινώνει ότι θα μείνει εκτός για ένα περίπου μήνα. Θυμίζουμε ότι ο ΝτέΒι ούτος ή αλλιώς δεν έχει δικαίωμα συμμέτοχής στον αυριανό αγώνα λόγο καρτών.

Ο Ανουάρ είναι ο σίγουρος για την εντεκάδα και η τεχνική ηγεσία ψάχνει για τον δεύτερο με τον Γιένσεν να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Λούντεμο και Σατσιάς θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις αλλά ο Νορβηγός δεν έπεισε με την απόδοση του μέχρι σήμερα, ενώ ο Γιάννος είναι πολύ νεαρός για τέτοιου είδους παιχνίδια.

Ανουάρ και Γιένσεν θα είναι το δίδυμο στον νευραλγικό χώρο του κέντρου με τον Μαροκινό να έχει τον ρόλο του καθαρού κόφτη και τον Νορβηγό σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο να προσπαθήσει να δημιουργήσει παιχνίδι. Είναι γεγονός ότι ο Γιένσεν με το που πάτησε πόδι στον Αρχάγγελο τον περασμένο Ιανουάριο κέρδισε του πάντες με την αγωνιστική του παρουσία αλλά δυστυχώς φέτος δεν είχε ανάλογη συνέχεια.

Πήρε φανέλα βασικού με τον Ερμή όπου κυμάνθηκε μαζί με τους υπόλοιπους στην μετριότητα ενώ στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση είχε σαφώς βελτιωμένη απόδοση. Ο έμπειρος μέσος είναι σπουδαία πάστα ποδοσφαιριστή και παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνετε.

@orangeWOLF

Previous post

Θα μας τρελάνει ΞΑΝΑ

Next post

Τί λένε στην Ελλάδα για ΜακΚάρθι