ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Πιάσαμε πάτο ή ακόμα έχουμε;

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα έχει ο ΑΠΟΕΛ τα επόμενα χρόνια δεν είναι άλλο από το οικονομικό που κατεπέκταση θα επηρεάσει την αγωνιστική πορεία της ομάδας μας.

Δύσκολη η χρονιά που έρχεται και μόνο με άριστους χειρισμούς χωρίς περιθώρια λάθους θα μπορέσουμε να ανακάμψουμε, πράγμα που για την ώρα δείχνει πολύ δύσκολο. Ο ΑΠΟΕΛ πλέων δεν είναι ο ελκυστικός προορισμός για κανένα ποδοσφαιριστή καθώς κανείς δεν θα ασχοληθεί με το όνομα της ομάδα μας αλλά με τις προοπτικές που έχει. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που είχε η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια ήταν η συνεχείς παρουσίες της σε Ευρωπαϊκούς ομίλους όπου είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Πέραν τούτου με τα χρήματα που έπαιρνε η ομάδα από την συμμέτοχή αλλά και από τα επιτυχή αποτελέσματα στην Ευρώπη μπορούσε να εκπληρώσει τις ψηλές οικονομικές απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών της.

Δεν ξέρουμε πόσο και σε πιο βαθμό θα επηρεαστούν και τα έσοδα από τους χορηγούς και τους διαφημιστές αλλά ευελπιστούμε ότι η διοίκηση θα κάνει σωστούς χειρισμούς και θα καταφέρει να προσελκύσει επενδυτές. Το πως θα το κάνει δεν είμαστε σε θέση να το ξέρουμε αλλά ο μόνος τρόπος να σωθεί ο ΑΠΟΕΛ είναι να μπουν χρήματα στο ταμείο.

Για τα έσοδα από τα εισιτήρια διαρκείας; Εδώ είναι ένα στοίχημα που μόνο η διοίκηση μπορεί να το κερδίσει. Ο ΑΠΟΕΛίστας έχει δείξει ότι είναι κοντά στην ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα και για άλλη μια φορά θα στηρίξει την ομάδα του. Όπως προαναφέραμε τα πάντα θα εξαρτηθούν από τους χειρισμούς της διοίκησης.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον ΑΠΟΕΛ και το μεγάλο ερώτημα είναι εάν πιάσαμε πάτο ή εάν ακόμα …. έχουμε;

Previous post

Επόμενο ντέρμπυ; Οι ΕΚΛΟΓΕΣ

Next post

Ο 38χρονος Αλωνεύτης θα έφτυνε αίμα στο γήπεδο