Ποδοσφαιρο

Παν. Συ. Φι. ΑΠΟΕΛ: «Σας καλούμε να ανοίξετε άμεσα τις εκκλησίες»

Ανακοίνωση από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ αναφέρει το ακόλουθα:

«Μια φορά και ένα καιρό, σε ένα παράλληλο σύμπαν ήταν ένα μικρό νησί στο οποίο βασίλευε η δημοκρατία και οι άνθρωποι είχαν ελευθερίες και δικαιώματα, τα οποία αποκτήθηκαν μέσα από αγώνες και θυσίες των προγόνων τους! Σε αυτό το νησί ο κόσμος ασχολείτο έντονα με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, γέμιζε τα γήπεδα, και με την παρουσία του οδηγούσε τις ομάδες του νησιού σε τεράστιες ασύλληπτες επιτυχίες με όλη την υφήλιο να παραμιλάει για τα κατορθώματα αυτού του τόσο μικρού τόπου!

Μια μέρα οι κυβερνώντες είχαν την λαμπρή ιδέα να εφαρμόσουν μια κάρτα με την οποία ζητούσαν να συλλέξουν τα προσωπικά στοιχεία του κάθε πολίτη για να τον αφήσουν να μπει στο γήπεδο.
Κάποιοι λίγοι αντέδρασαν! Είπαν πως αυτό είναι ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα και η λεγόμενη κάρτα αντιτίθεται στην ελευθερία του ανθρώπου. Προσπάθησαν να το πολεμήσουν!

Φώναξαν, διαμαρτυρήθηκαν… Τίποτα! Τίποτα δεν κατάφεραν διότι η μάζα τους κοίταξε χλευαστικά και με αλαζονεία. Δεν τάχθηκαν στο πλευρό τους.
«Τι σας πειράζει μια κάρτα;» είπαν.
«Είναι όπως την κάρτα του σούπερμαρκετ, δεν περιορίζεται η ελευθερία μας» είπαν κάποιοι άλλοι. Και έτσι η κάρτα έμεινε!

Τρία χρόνια μετά τίποτα δεν ήταν το ίδιο στο νησί. Οι κυβερνώντες δεν έμειναν στην κάρτα. Πλέον αποφάσιζαν τι ώρα θα έπρεπε να είναι στο σπίτι του ο κόσμος. Κάποτε τον έκλειναν η ώρα 9, κάποτε η ώρα 11 και κάποτε δεν τον άφηναν να βγει καθόλου! Για να βγει να πάρει λίγο καθαρό αέρα θα έπρεπε να πάρει άδεια!
«Δεν είναι παράβαση των ελευθεριών μας;» διερωτήθηκαν κάποιοι. «Σκάστε, είναι για το καλό σας» τους απάντησαν.

Μετά από λίγο καιρό ο κόσμος δεν μπορούσε να εργαστεί και να ταίσει τις οικογένειες του. Δεν μπορούσε να πάρει ψωμί στα παιδιά του. Και πάλι για το «καλό» του! Όλα με το ζόρι! Ο κόσμος τότε στράφηκε στις εκκλησίες να πάρει δύναμη από τον Τριαδικό του Θεό. Του το απαγόρευσαν και αυτό! «Μα ούτε οι ίδιοι οι Τούρκοι κατακτητές δεν έκλεισαν τις εκκλησίες!» είπαν κάποιοι.
«Σκάστε, είναι για το καλό σας, ο Θεός δεν μπορεί να σας βοηθήσει, παρά μόνο εμείς» τους ξαναπάντησαν.

Μετά από λίγο καιρό οι κυβερνώντες αποφάσισαν να εξαναγκάσουν τον κόσμο σε ιατρικές πράξεις! «Μα αυτό δεν έγινε στο παρελθόν και ήταν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας;» διερωτήθηκαν κάποιοι. «Ναι αλλά τώρα σκάστε είναι για το καλό σας!»

Και η ιστορία συνεχίζεται…
Γιατί κανείς δεν αντέδρασε!

Κύριοι «κυβερνώντες» σας καλούμε να ανοίξετε άμεσα τις εκκλησίες χωρίς περιορισμούς για να μπορεί ο κόσμος να δώσει το παρών του Αυτή την Εβδομάδα των Παθών. Ξέρετε πολύ καλά πως ο Έλληνας όταν πρόκειται για την πίστη του και την πατρίδα του δεν λογαριάζει τίποτα και κανένα! Πάρτε παράδειγμα τους αγωνιστές μας της ΕΟΚΑ και του 21!

Σας καλούμε επίσης να άρετε άμεσα τα περιοριστικά μέτρα και να σεβαστείτε την ελευθερία και την βούληση του κόσμου γιατί η υπομονή έχει εξαντληθεί…

ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ
ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ».

 

Previous post

«Στα 26 εκατομμύρια οι οφειλές...»

Next post

Από τους λίγους