ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ο Λόις Νέγκο για δεξί μπακ

Ένα απ’ τα ονόματα που έχει προταθεί στην Ομάδα μας είναι και αυτό του δεξιού ακραίου οπισθοφύλακα Λόις Νέγκο.

Πρόκειται για 31χρονο ποδοσφαιριστή που ανήκει στην Φέρεχβαρ και ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν. Η καριέρα του ξεκίνησε στις ακαδημίες της Γαλλικής Νάντες και στην συνέχεια το 2012 βρέθηκε στη δεύτερη ομάδα της Ρόμα.

Από εκεί δόθηκε δανεικός σε Σταντάρ Λιέγης, για να πάρει εν συνεχεία μεταγραφή στην Ουίπεστ και μετέπειτα στην Τσάρλτον για να καταλήξει το 2015 στην Βιντεοτόν. Από τότε μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην ίδια ομάδα αν και στην πορεία η Βιντεοτόν άλλαξε ονομασία σε Φέχερβαρ.

Στην Ουγγρική ομάδα έχει καταγράψει 278 συμμετοχές με 38 τέρματα και 44 ασσίστ. Από μόνο του το γεγονός πως αγωνίστηκε για 7 συναπτά έτη σε μια ομάδα δείχνει πως πρόκειται για έναν αξιόπιστο ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν προκαλεί προβλήματα και ταυτόχρονα προσφέρει.

Παράλληλα σε αυτά τα χρόνια εξασφάλισε την Ουγγρική υπηκοότητα και αγωνίζεται σταθερά στην Εθνική Ουγγαρίας έχοντας 21 συμμετοχές εκ των οποίων οι 3 ήρθαν στο Euro 2020.

Ασφαλώς πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν. Στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις, με τον Νέγκο να αποτελεί έναν εκ των υποψηφίων για το δεξί άκρο της άμυνας.

Previous post

Ξανά ΑΠΟΕΛίστας ο Ευσταθίου

Next post

Νέγκο, επιθετικό μπακ με γερά πνευμόνια