ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣωματειοΤμημα Δρομεων

Μας έκαναν περήφανους στη Μητέρα Πατρίδα

Μεγάλη ήταν η παρουσία του τμήματος Δρομέων του ΑΠΟΕΛ μας στο Μαραθώνιο της Αθήνας που έγινε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου του 2018. Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ μας στην 6η διαδοχική του παρουσία στη συγκεκριμένη διοργάνωση, έδωσε και φέτος δυναμικό παρών στους δρόμους της Ελλάδας.

Αναλυτικά:

Στο Μαραθώνιο της Αθήνας συνεχίστηκε με πολυπληθή παρουσία η δράση του ακούραστου τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ.

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 έλαβε χώρα ο 36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών. Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ στην 6η διαδοχική του παρουσία στη συγκεκριμένη διοργάνωση, έδωσε και φέτος δυναμικό παρών στους δρόμους της Μητέρας Πατρίδας. Τριάντα αθλητές διένυσαν τις αποστάσεις του Μαραθωνίου, των 10 και 5 χιλιομέτρων. Η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει πλέον καταστεί θεσμός για τους αθλητές του Σωματείου μας.

Στην απόσταση των 10χλμ., με αφετηρία το Ζάππειο και τερματισμό το Καλλιμάρμαρο στάδιο, συμμετείχαν οι Στέλιος Τσιάρτας, Λέανδρος Μάμας, Περικλής Περικλέους, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Στέφανος Δημητρίου, Γιώργος Άκλαδος, Μάριος Γεωργίου, Παναγιώτης Παντελή, Αντώνης Αντωνίου, Χαρά Σαββίδη, Ελίσσα Λοιζά, Χριστιάνα Αβραμίδου και Έφη Τσαγγαρίδη.

Στη μικρότερη απόσταση των 5χλμ. έλαβαν μέρος οι Κωνσταντίνος Σαλίδης, Julia Munina και Μαρία Παναγιώτου.

Όλοι οι δρομείς μας, είχαν πολύ καλή παρουσία, με αποκορύφωμα την εξαιρετική 24η θέση σε σύνολο 10 χιλιάδων δρομέων που κατέλαβε ο Στέλιος Τσιάρτας, στην απόσταση των 10χλμ. πετυχαίνοντας μάλιστα ατομική επίδοση!

Στην κλασσική διαδρομή του Μαραθωνίου απόστασης 42 χιλιομέτρων και 195 μέτρων, με αφετηρία την περιοχή του Μαραθώνα και τερματισμό το Καλλιμάρμαρο στάδιο της Αθήνας, συμμετείχαν 14 δρομείς του ΑΠΟΕΛ.

Πρόκειται για τους Τάσο Τσερώνη, Μιχάλη Ρούσσο, Χριστόδουλο Παπαευτυχίου, Δημήτρη Δημητρίου, Γιώργο Δρουσσιώτη, Ηλία Σεργίου, Μιχάλη Ζιβανάρη, Παναγιώτη Παναγίδη, Χάρη Κασάπη, Σπύρο Βασιλείου, Αντρέα Χαραλαμπίδη, Αθανάσιο Αρχοντίδη, Γιώργο Βαλιαντή και Λοίζο Πάλλη.

Τερμάτισαν όλοι με επιτυχία και αρκετοί πέτυχαν ατομική επίδοση, στη δύσκολή διαδρομή του αυθεντικού μαραθωνίου.

Οι Μιχάλης Ζιβανάρης, Αθανάσιος Αρχοντίδης, Γιώργος Βαλιαντής, Παναγιώτης Παναγίδης και Αντρέας Χαραλαμπίδης, έτρεξαν για πρώτη φορά την απόσταση και στέφθηκαν επίσημα Μαραθωνοδρόμοι. Επέλεξαν έναν πολύ δύσκολο και ιδιαίτερο αγώνα για να πάρουν το βάπτισμα του πυρός και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Ιδιαίτερη αναφορά στους Μιχάλη Ρούσσο και Τάσο Τσερώνη. Ο μεν Μιχάλης Ρούσσος συμπλήρωσε 10 παρουσίες σε Μαραθωνίους δρόμους που είναι από μόνο του εντυπωσιακό επίτευγμα, ο δε Τάσος Τσερώνης είχε μια εξαιρετική προσπάθεια με χρόνο τερματισμού στον Μαραθώνιο πολύ κοντά στις 3 ώρες!

Η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ συγχαίρει όλους τους αθλητές της που έδωσαν έντονο γαλαζοκίτρινο χρώμα στους δρόμους της Μητέρας Πατρίδας.

Ευχαριστίες στον αρχηγό της αποστολής στην Αθήνα Θέμη Καλογέρη και στους Ιούλιο Βασιλείου, Λεωνίδα Μαραγκό και Γιώργο Σταύρου που ήταν συνοδοί της αποστολής.

Επόμενοι αγώνες:

Την ερχόμενη Κυριακή το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ θα λάβει μέρος στο Διεθνή Μαραθώνιο της Λάρνακας.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη

Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στα συμπληρώματα διατροφής Pro-Αction, στην ιστοσελίδα www.sports-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχουν στο Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

Previous post

Τα 5 πράγματα που πρέπει να κάνει ο Τραμετσάνι

Next post

Άλλα δύο πέναλτι!